1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metoda 3 aktualizacji, problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Smiech, Grudzień 4, 2010.

  1. Smiech

    Smiech Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam po wgraniu 3 aktualizacji dasha, gdy wkładam do konsoli assasin creed brotherhood to włącza mi się dtwarzanie filmów, w tle jest logo xbox360 i nic się nie odtwarza. Czy ktoś spotkał się już z czymś takim, proszę o pomoc.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie zmieniłeś wave gry przed nagraniem.

    Jeżeli masz obraz, przerób go pod swojego iX (zmień wave na niższy) i nagraj jeszcze raz. Będzie działać.
     
  4. Smiech

    Smiech Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za odpowiedz, sprawdzę i napisze.
     
  5. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też obstawiam wave. 360 wave patcher, chyba tak się nazywało narzędzie do przerabiania iso
     
  6. Smiech

    Smiech Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem i dalej to samo jeszcze jakieś pomysły ?
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie możliwe. Na jaki wave przerobiłeś grę i jaki masz iX?
     
  8. wojtko

    wojtko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    ja musiałem AC:B spatchować do wave 4 i wtedy mi poszło u Ciebie będzie to samo jaki masz iX?
     
  9. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    daj do wave 2 i ruszy ci. a jak nie to na 1 i poproblemie
     
  10. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wave patcher...
     
Wczytywanie...

Poleć forum