1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

metoda 3 dashy a gry spathowane na lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qnka, Listopad 24, 2010.

  1. qnka

    qnka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pewne pytanie otoz zainstalowalem sobie te 3 dasze po kolei i ac brotherhood mi smiga chodzi mi o to czy ruszy mi ta wesja assasina ktora jest juz spathowana pod lt + wstawka bodajze od emocore
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    Tak, ruszy. Spatchowanie ssv3 nie ma wpływu na grę. Sprawdzałem. Ba, nawet metodę 3 aktualizację robiłem z spatchowanej płyty AC:B.
     
  4. qnka

    qnka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy ta gra jest w wersj pl
     
  5. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    Akurat mam relka od Globa, wersja Angielska. PL nie sprawdzałem, ale poszukaj na forum, może ktoś już zassał i sprawdził.
    Pozdro.
     
  6. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Nie, jednakże pojawiła się juz wstawka Assassins Creed: Brotherhood (2010) Multi10
    Kod:
    Format: Assassins Creed Brotherhood AP25 READNFO XBOX360-iND
    Region: Free
    Język gry: English, Russian, German, French, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Chinese, [B][SIZE="3"]Polish[/SIZE][/B] (MULTI10)
    Nośnik: DVD9
     
  7. qnka

    qnka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ta wstawka jest spathowana pod lt+ czy nie
     
  8. qnka

    qnka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorka widze ze jest spathowana i teraz pytanie czy mi ruszy ta wstawka nie przerabialem na lt + tylko metoda 3 dashbordow wersja od global chodzi
     
  9. detoks

    detoks Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czytałem temat pomysł na odpalenie AC'B ale nic sie nie dowiedziałem, więc może tutaj mi ktoś pomożę czy na Ixtreme 1.5 i zbanowanej konsoli AC'B ma szanse ruszyć stosując tą metode?
     
  10. dfpbld

    dfpbld Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jak nie patchowane, to przelec nowym ABGX . ponoc sam pat****e. pytanie tylko czy zaciagnie sobie patche do relka MULTI10, ale skoro jest tez jezyk angielski to i latka pewnie pod to jest.
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    wersja iND jest już zpachowana i podobno zawiera język polski.
     
  12. qnka

    qnka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale czy ta wersja mi pojdzie bez wgrywania lt+ tylko normalnie poprzez wgranie tych 3 dashow
     
  13. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    To trzeba sprawdzić :) Ale skoro, wszystkie gry ap25 śmigają, to pewnie nie będzie problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum