1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

metoda 3 dashy i kinect beta. Oryginalny assassin czy będzie działać?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez komaros, Listopad 28, 2010.

  1. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam na początku chcę zaznaczyć że mam konsolę z marca 2009 roku. Jadę kupić najnowszego assassina i chcę się spytać czy będzie mi działał (ORYGINALNY)? Jeżeli nie to mam w tej chwili wgrany kinect BETA i czy działa z nim metoda 3 dashy lub też jakaś inna? Prosze o szybką i dokładną odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oryginał zadziała zawsze.
     
  4. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    jeśli masz 20124160_BETA to powinna zadziałać kopia
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie słuchaj tego typa wyżej, zadziała na 100%!
     
  6. kKuba0

    kKuba0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Działa Oryginalna gra na każdym dashu, sam kupiłem Oryginalna grę a miałem iXtreme LT i działała.
     
  7. szybki_25

    szybki_25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jakim cudem mi nie działa orginalny NFS Hot Pursuit na nowym dashu 2.0.126111.0 i pokazuje mi żebym skontaktował się lub wszedł na stronę microsoftu.Mam wersję premium konsoli z podmienionym napędem z liteona na samsunga z Ixtreme1.5.Czy ktoś mi wytłumaczy co jest grane???
    Gram tylko offline.
     
  8. aki3l007

    aki3l007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ja mam też taki problem, a więc posiadam Kinceta w konsoli najnowszy DASHBOARD, napęd SAMSUNG, Iextrem 1,51. Nagrałem assaina kopie i wsadziłem do napędu wyskoczył mi błąd ze nie może odczytać płyty. Ok wkurzyłem sie i kupiłem oryginał i to samo wyskakuje ;) inne gry chodzą bez problemu, napęd jest sprawny próbowałem już nawet kinecta odłączyć etc i tak wyskakuje ten komunikat. Co zrobić z tym fantem ? Przepraszam za offtop ale to jest dość poważny problem.
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Właśnie dlatego ze masz podmieniony napęd.

    To samo co wyżej.
     
  10. aki3l007

    aki3l007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam podmienionego napędu wszystko jest w konsoli oryginalne tak jak ją kupiłem. :) a kupiłem nową więc mam 100 % pewności ! ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ;)?
     
  11. aki3l007

    aki3l007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Może torche strzelam na ślepo ale czy poprawnie nagrałeś obraz ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum