1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metoda 3 dashy i mortal combat 2011. Problem!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elif, Lipiec 5, 2011.

  1. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem zastosowałem metode 3 dashy żeby grać w assassin creed brotherhood, ale kiedy do napędu włożyłem płytę z mortal kombatem
    wyskoczyła mi aktualizacja na którą się zgodziłem i od tej pory niema mojego avatara i nie mogę grać w AC:B.
    Co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jezeli wgrales najnowszego dasha to masz oryginalna konsole. musisz przerobic znowu :O
     
  4. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam aktualizację z mortal kombata i inne gry działają tylko nie te z ap 25
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    teraz tylko reflash to ix 1.9
    wgralea aktualke ktora uniemozliwia trik 3 x dash
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak wyżej.
    Plus to że gry z AP 2.5 musisz nagrać ponownie.
     
  7. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za odpowiedź. A co z mortal kombatem on chba nie ma zabezpieczeń ap25 a nie działa
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Mortal nie ma AP 2.5 .

    Jak nie działa jak z niego aktualizacje przeprowadziłeś ?

    A i jaki masz ixtrime ?
     
  9. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    włożyłem mortal kombata do napędu i wtedy zaczeło się aktualizować i konsola się zresetowała po ponownym włączeniu się konsoli zaczęło się aktualizować drugi raz i wtedy wyskakuje jakiś błąd przez co nie mam awatara
     
  10. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Napisałeś że inne gry Ci działają,a nie że wyskoczył błąd.

    Musisz przeprowadzić aktualizację do końca ,z pendrive .
    Sprawdź też czy nie miałeś zamienionego napędu.
     
  12. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem ale nie wykrywa aktualizacji
     
  13. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To czeka Cię przeróbka na LT1.9.
    A aktualizacje najnowszą.
    Upewnij się co do tego napędu.

    Ps.
    Wgrywając aktualizacje z Mortala ,miałeś zmieniony wave na 3 dla Ixtrime 1.6 i aktualizacja została uszkodzona.
     
  14. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem z pendrive-a ale nie wykrywa aktualizacji
     
  15. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz może skąd pobrać aktualizację?
     
  16. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  17. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Jeckie
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    359
  2. prt45
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    772
  3. mzzss
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    577
  4. DJVahn
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    938
  5. deviancer
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    726

Poleć forum