1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metoda 3 Dashy.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez frostek, Grudzień 4, 2010.

  1. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Witam mam problem/pytanie. Zastosowalem metode 3 Dashy, sciagnalem AC:B i okazalo sie ze gra jest spatchowana do Wave 3 a ja mam ixtreme 1.61 i spatchowalem do Wave 4 (nie orientuje sie czy na 1.61 pojda mi gry z innymi wave''mi niz 4). Na poczatku gra niechciala chodzic ale pozniej dogralem jescze jednego dasha dla tych co patch'ują gry i gra sie normalnie odpalila. A dzisiaj sciagnalem NFS HP i nagralem odrazu bez zadnego patchowania ale gra nie chodzila wiec spatchowalem na Wave 4 i smiga. I czy teraz jak bede chcial grac w nowe gry to musze je patchowac, bo wgralem tego 3 dasha dla tych co pat****a gry??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz iX 1.61, nie musisz zmieniać wave, wystarczy, że użyjesz active.iso

    Na 3xupdate postępujesz tak samo jak dawniej, tzn robisz wszystko tak samo jak w przypadku starych gier - przerabiasz grę na niższy wave (odpowiedni dla twojego fw) i nagrywasz.

    Jeśli będziesz miał LT+ wtedy nie będziesz musiał zmieniać wave.
     
  4. wojtko

    wojtko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    musisz patchować na wave 4 miałem ten sam problem ale po spatchowaniu tez wszystko śmiga
     
  5. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    paczowanie 8 sekun taki wielki problem ?
     
  6. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozecie wytlumaczyc o co chodzi z ta meta 3 dashy/patchy ? Mam 1.61 i naped samsunga, jest jakis sposob zeby pograc w gry z ap2.5?
     
  7. aveiro

    aveiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też bym sie chciał dowiedziec mam litetona i ixtreme 1.61 albo i i wyszszy ;D
    Tylko jak ja moge to odpalić np ac B nie mam lT+
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...

Poleć forum