1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metoda 3 dashy?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJVahn, Kwiecień 4, 2011.

  1. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Posiadam fireware konsoli: 2.0.12416.0
    i nie wiem czy to metoda 3 dashy czy nie. Bo jak widze to 1 odslona nowego dasha i obslugi kinecta. Bo za chiny nie moge dojść czy mam LT+ czy metode 3 dashy. Bo mogę odpalać Hot Pursuita i Brotherhooda.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    hmm... proponuje abyś zaaktualizował dasha do najnowszej wersji i zobaczył wtedy :) Inaczej chyba się nie dowiesz ;)
     
  4. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    nie chce ryzykować, bo jeśli to metoda 3 dashy to stracę możliwość gry w Brotherhooda itp. a poki co nie zamierzam dawać do flasha. chyba że samemu by mi się udało zupdatować do LT+
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Metoda 3xdash juz nie dziala.

    Update FW w napedzie wykonasz bez problemu.
     
  6. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czyli co? posiadam LT+? czy dalej siedze na dashach? bo nei wiem czy to numer dasha od tego sposobu, czy już fireware który blokował odpalanie Brotherhooda, Hot Pursuita.
    Posiadam prawdopodobnie Hitachi po kablach, bo mam czarna zaślepkę, ale po tacce wskazuje ze to Benq/Liteon.... i nie wiem czy naped nie byl zmieniany. Wlasciciel nie wiedział co sie dzało z tą konsolą (rok 2008)

    Klucza napędu nie posiadam.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Klucz mozna wyciagnac.
    Teraz to co ci polecam i co sprawi ze kazda gra ci ruszy to:

    Zrobic update do LT+ i wgrac najnowszego dasha.
     
  8. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Słyszałem że konsola może ulec uszkodzeniu przy wgrywaniu flasha, moze sie zawiesic, wyłaczyć itp. Nie chciałbym niczego spieprzyć, a pojętny ze mnie koleś więc taki flash to nic. Ale zawsze może coś się zdarzyć. A gwarancja wygasła mi w lutym :<
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Gwarancja wygasla w momencie przerobienia ;p
    Konsola ci sie nie uszkodzi, bo wykonujesz operacje tylko na napedzie. Opisze ci w skrocie jak to robisz.

    1. Podpinasz naped.
    2. Zczytujesz klucz (jest bardzo wazny)
    3. Wgrywasz swoj klucz do nowego FW.
    4. Wgrywasz nowy FW do napedu.

    I tyle. Dokladne tutki sa na forum/YT.
     
  10. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Chyba że mam hitachi to wtedy przeróbkami i AP2.5 mogę się nie przejmować ; p bo pewnie jest już przerobiona w LT 1.0 ; ) ino grać. Zobaczymy jak rozbiorę jaki napędzik będzie w środku.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to zależy jaki hitachi bo 78/79 obsługują ap i potrzeba lt+ wtedy
     
  12. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Rozkręc konsolę i podaj tu model napędu bo na domysły to nic nie zrobimy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum