1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metoda 3 X DASH, >>>LIPA<<<

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nicponies, Styczeń 9, 2011.

  1. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siema,
    mam naped SAMSUNGA(czarny i czerwony kabelek) przeróbke iXtreme 1.4. Nagrałem sobie AC:B (wava2) i wrzucam do X płytke i miałem dash 9199.
    Jak pisaliscie wszyscy miało być tak:
    1 instalacja update adventures
    2 instalacja update animals
    3 instalacja dash kinect beta
    ,a tu sie okazało że jest problem juz przy pierwszym punkcie
    wpinam pena z aktualizacja i daje "tak aktualizuj" , zrobił sie restart X'a i jest juz ładny nowy wygląd i po załadowaniu jest komunikat
    "mam problem, w pierwszym punkcie:
    Podpinam pena do x i znajduje aktualizacje, robi sie restart (jest juz nowy wyglad) i jest komunikat:
    "niem można zainstalować aktualizacji. Płyty nie da sie odczytać.
    1.wyczysc płyte
    2.uruchom ponownie konsole

    kod statusu:
    3080-0000-3000-0000-d000-0034"

    i co wy mi na to powiecie? próbowałem wrzucic drugi update ale go nie wykryło:/ O CO KAMAN?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kolego jak napiszesz mi jak to zrobić i czy jest to skomplikowane to bede wdzięczny na 100%:D
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jest flash napędu.
    Ty masz IX 1.4 a najnowszy to LT+
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    do samsunga nie ma lt+ jedynie mozesz wrzucic lt :)
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Podaj jaką masz wersję softu po tej pierwszej aktualizacji... Gdzieś widziałem metodę usuwania wadliwych aktualizacji, że przy wyłączonej konsoli należy przytrzymać przycisk synchronizacji kontrolera przez jakiś czas....
     
  8. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    teraz to mam 12416
     
  9. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jak jest róznica LT ,a LT+ ??
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na samsuga jest tylko LT. NIe potrzeba LT+ bo samsung nie obsluguje zabezpieczen ap 2.5. LT+ jest na napedy ktore obsluguja te zabezpieczenia:)
     
  12. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no to jak SAMSUNG nie obsługuje AP2.5 to czemu teraz mi AC:B nie chcasa:D;>?
     
  13. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    teraz mam 12416 i co mi poradzisz?
     
  14. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No to jeśli robiłeś wszystko według opisu , to tak ma być. I wszystko powinno być OK.
    Nie da się na dash z wyższym numerem wgrać niższego.

    A co do ACB to może gierka za wysoki wave ma. 1.4 to nie pamiętam , wave2 powinno być??
     
  15. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no jest gierka spachowana do wava2. Płyte z gra miałem w napedzie podczas aktualizacji z pena.
     
  16. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Gra nie może wgrać wymaganej aktualizacji (wave patchowane). Wgraj najnowszą:
    Update your console software

    Lol, że też wcześniej o tym nie pomyślałem, by ci o tym napisać :(
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak masz samsunga i lt to po aktualizacji powinno chulać.....uruchom konsole przytrzymując przycisk od szukania padów na konsoli......
     
  18. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a po co tak mam zrobic? żeby cofnac aktualizacje? chodzi mi o uruchomienie konsoli z wcisniętym przyciskiem synchronizacji
     
  19. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    updata zrobiony ale lipka jest nadal, : "NIEROZPOZNANA PŁYTA . Nie można odczytać płyty."
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no to pozostało chyba wgranie lt do napędu..............jak sobie nie poradzisz to ślij mi napęd za 4 dychy ci wgram.........
     
  21. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no a czemu tak jest? niby smasung a taka kupa:/
    a z kad jestes?
     
Wczytywanie...

Poleć forum