1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metro 2033- jak założyć maskę?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kielbas99, Kwiecień 18, 2010.

  1. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    Witam. Ten problem może brzmieć śmiesznie, ale nie mogę założyć maski gazowej. Jestem w chapterze 4, Frontline (dla tych co nie kojarzą to w tym chapterze gdzie wypadasz z wagonu). Trzeba chodzić po rurkach itp. Teraz muszę wskoczyć na ziemię, lecz duszę się bo nie mogę założyć maski. Mam maskę i 4 zbiorniki z tlenem. Nie mogę jej założyć poprzez wciśnięcie tego krzyżyka w dół. Nic się nie dzieje, nawet jak przytrzymam. Noktowizor zakładam normalnie lecz maski nie potrafię. W innych grach krzyżyk działa. ;o
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A próbowałeś na innym padzie (oczywiście jak masz)? Jeśli nie, to spróbuj.
     
  4. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    W tej chwili nie mam drugiego pada, lecz jakimś cudem udawało mi się zakładać maskę np. w misji z "Burbonem" na zewnątrz.
     
  5. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    W gta4 jak chce radar powiększyć (strzałka w dol) to radio się wyłącza i to wina konstrukcji pada (Największy plus Sixaxisa)
     
  6. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    W opcjach zamieniłem zegarek z maską (teraz jak wcisn e krzyżyk w dół to mam zegarek a na LB maskę). I o dziwo zegarek działa podczas wciskania krzyżyka w dół a maska pod LB nie :|
     
  7. ALMI

    ALMI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie problem z padem tylko nie posiadasz w grze filtrów do maski.
    Poszukaj.
     
  8. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kupic nowa maske bo juz mam malo powietrza a jestem w market i pozniej jest misja na powietrzu i mi brakuje tlenu
     
  9. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zgadza sie nie masz w grze filtrów do maski...rozejrzyj sie po okolicy za filtrami albo poszukaj zwlok to maska powinna gdzies lezec obok (ale nie zawsze)
     
Wczytywanie...

Poleć forum