1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metro 2033 - które wersje są zweryfikowane?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez SebooL12 PL, Marzec 20, 2010.

  1. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    Witam


    Otóż mam taki problem. Pobrałem Metro 2033 od linków WSZtm i niby jest to wersja od SWAG, ale w abgx pokazało, że niby ta wersja(media id 6BC14F12) nie jest zweryfikowana. Na stronie abgx są zweryfikowane dwie wersje PAL Media ID 15E010D1 oraz RF Media iD 63174003. Może ktoś napisać od kogo są te wersje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak kilka gier też miałem niby od Allstarsów , Globala, i np Strange, i to były oficjalne relki, jednak na abgx nie było całkowicie tych media ID, a były 2 inne.
     
  4. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jesli chodiz o Metro2033 to wersja od DNL jest poprawnie zweryfikowana przez abgx i ma juz SS2- info sprawdzone bo sam wczoraj zassałem drugi raz z xbox-sky :)
     
  5. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    Wiem, że DNL jest zweryfikowane, ale na abgx jest też jakas wersja PAL i nie moge znaleść nigdzie tej wersji też. Teraz nie wiem czy czekać z tą od SWAG czy pobierać DNL
     
  6. Tomek1597

    Tomek1597 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawa
    ej male pytanko wlasnie sciaglem wersje od SWAGa i ma SS1 i nie ma nigdzie media na stronce do niego , no i teraz pytanie czy moge grac offline w nią
     
  7. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    jak nie masz zamiaru podłączać konsoli do live to tak
     
  8. Tomek1597

    Tomek1597 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawa
    przecież jak podłacze do live to nic sie nie stanie bo nie odpalałem gry na live
     
  9. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    też mam tą wersję na ss1 ma ktoś do niej ss2?
     
  10. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    Ale pod odpaleniu gry zapisuje sie to w pamięci NAD i po podłączeniu do Live będzie widoczne, że uruchamiałeś tą płyte.

    Niestety nie ma bo nie zweryfikowali tej wersji ;/
     
  11. Tomek1597

    Tomek1597 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawa
  12. Tomek1597

    Tomek1597 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawa
    a przypomniało się mi sie że jakieś 2 tygodnie temu odpalalem STOKED na LT ktore wczesniej kuzyn patchowal bo ma ix 1.4 i nic się nie stało jak narazie pewnie do fali
     
  13. nekromanger

    nekromanger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam ixtreme 1.6 jak zmienie wave na3 to metro2033 SWAG nie chodzi musze chyba poczekać:(ech niepotrzebnie zaryzykowałem płytke
     
  14. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi SWAG na iXtreme 1.6 normalnie chodzi, bezproblemowo.
     
  15. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Panowiem mam pytanko odnośnie call of duty mam LT i call of duty gralem na 1.6 i jest ona z ss1 chcem ją przerobic na ss2 ale w bazie abgx nie mogę znależć odp pliku. Jeżeli bede gral w seci na ss1 to dostane bana i czy na ss2 jest bezpiecdzniej
     
  16. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na SS2 bezpieczniej. Jaka to wrsja Call Of Duty? Modern Warfare 2 PL?
     
Wczytywanie...

Poleć forum