1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metro 2033 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez maras92, Marzec 14, 2010.

  1. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Otóz mam problem z gra wypaliłem ja na plytce, wkladam do konsoli i jestem pewien ze zagram a tu...

    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xpumN8Fu4G0[/YOUTUBE]

    I czarny ekran tak caly czas... Macie cos takiego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zainstaluj aktualizacje i bedzie po problemie
     
  4. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Dalej to samo pewnie cos sie zle nagralo ;/ a plyty nima
     
  5. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    jaka płyta ?? Mój znajomy miał podobny problem z PES'em i wynikło że to wina słabej płytki. Nagraj jeszcze raz na Verbatimke
     
  6. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Nagrywalem juz ponad 50 plyt Emtec i bylo ok pewnie jakis blad pojawil sie przy nagrywaniu i nie zegralo do konca coz w poniedzialek kupie nowa plyte.
     
  7. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem że to temat dotyczący opini więc powiem że gra niezła ale mam taką prośbę proszę mi napisać co robić w takim momencie, że umieram bo brakuje tlenu to jest zaraz na początku jak wypuszczają mnie z bunkra i idę na skażone miasto. Dziękuje za odpowiedz


    Pisz tematy w odpowiednim dziale!.
    Temat przeniosłem tam,gdzie być powinien założony.
     
  8. orzeszek107

    orzeszek107 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka mam podobny problem bo jak dostałem "Metro 2033" i wsadziłem ją do napędu wyświetlił mi sie komunikat żeby zaktualizować konsolę (aktualizacja znajduje się na płycie) to naciskam Aktualizuj konsolę i instaluje mi poczym konsola się uruchamia ponownie i zaś aktualizuje a gra wogóle nie chce działać i cały czas prosi o tą p*******ą aktualizację (mimo iż jest już dawno zaktualizowana)... PROSZĘ O POMOC
     
Wczytywanie...

Poleć forum