1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

METRO 2033 - problem :|

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kennson, Marzec 20, 2010.

  1. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    Witam to znowu ja , mam mianowicie taki problem z grą METRO 2033(z neta) że jak wkładam płytkę , to konsola przez chwile mieli a po chwili wyświetla się tylko otwórz napęd :\ pomóżcie proszę:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maives

    Maives Banned

    Dołączył:
    Marzec 19, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprobuj nagrac jeszcze raz.a sprawdziles w abgx?
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zapewne masz za stary iXtreme do gry
     
  5. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    nie sprawdzałem , i mam ix 1.6 , i mam również active iso
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    przeskanuj ABGX płytke(nie iso płytke!) i daj skrina
     
Wczytywanie...

Poleć forum