1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metro: Last Light (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 14, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Metro.Last.Light.XBOX360-iMARS
     
    8 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    wypalone ihasem na płytce verbatim x2,4 gra działa pięknie z dysku jak i z płytki,czasami trochę chrupnie podczas jakiejś wstawki,są polskie napisy;|)
     
  4. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    no a czemu ma nie działać skoro nagrałeś ihasem, lepiej niech ktoś napisze czy działa nagrana zwykłą nagrywarką
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    w tych stawkach każdej gry xgd3 brakuje oprócz xgd3 itd civ(no lub yes)
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    To jest tylko xgd3? Bez civow i innych wymyslow? Nagram zwykla nagrywarka? Bo juz 5 part sie pobiera, dodam, ze inne gry xgd3 chodza bez problemu z mp3 w tle.
     
  7. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Nagrałem zwykłą nagrywarką w 97%, wrzuciłem na dysk, odpaliłem z mp3 i....... działa. :) Ale dopiero 10 min za jakieś 30 min wyedytuje post i napisze czy wszystko jest ok.
     
    1 osoba to lubi.
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Czym nagrywales? CloneCD, ja zawsze uzywam Clona, zaznaczam mu nagrywaj do konca medium plyty i elegancko wypala 100% potem mp3 i jest gites. :D
     
  9. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Dobra, nagrane zwykłą nagrywarką. Na dysk + mp3 i śmiga i buczy. Gierka przyjemna osobiście polecam przejść najpierw Metro 2033 potem przeczytać Metro 2033 i Metro 2034 ( koniecznie w tej kolejności ). Gra zdaje się być kontynuacja pierwszej części Gry Metro 2033 jak i książki. Ale nie jest to gra na bazie książki Metro 2034. Wiem można się pogubić :)

    @up nagrane w imgburn na 97% z mp3 i też hula.
     
    1 osoba to lubi.
  10. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zendeman big thnx za info. a już się smuciłem bo na torkach noobki piszą że z civ.
     
    1 osoba to lubi.
  11. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Po 2 godzinach grania, nic nie wywala, chodzi pięknie, a gra cud miód i orzeszki. :)
    CIV raczej nie możliwy, błąd pewnie pojawił by się po 5 - 30 min
     
  12. kondiq22

    kondiq22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Działa na lt2.0?
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  14. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak dla potwierdzenia : zwykła nagrywarka , LT 2.0 , zamiana topologii pod LT 2.0 za pomocą programu Xbox Backup Creator , gra zainstalowana na hdd, uruchomiona za pomocą tricku z mp3 i wszystko śmiga hula buczy :)

    Tutaj jeszcze wspomnę, może komuś się przyda - pierwsza płyta którą nagrałem nie chciała się zainstalować na hdd , wyskakiwał błąd z przeczyszczeniem szmatką przy 36% , próbowałem kilka razy i zawsze w tym miejscu to samo. wina albo płyty (nagrywam tylko na Verbatimach) albo nagrywarki(może musiała się rozgrzać ;)) albo pech ,nie wiem. z napędu się gra uruchamiała ale dla mnie granie z płyty to mordęga i odpada. nagrałem drugi raz , wszystkie ustawienia tak samo , nic nie zmieniałem , płyta zainstalowała się bez problemu (ale miałem stres , error mógł wyskoczyć w każdej sekundzie instalacji :D) . także w razie czego próbować do skutku ;), nie wątpię że gra jest warta niejednej zmarnowanej płyty.
     
  15. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    aktualka z pena 2.0.15574.0 do 2.0.16202.0 LT 2.0 gra nagrana ihasem, czyszczenie pamięci podręcznej, reset konsoli i wszystko pięknie działa.
     
  16. akosek

    akosek Banned

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W czym może być problem, jeśli u mnie abgx wyświetla błąd "DMI is unverified"? Ze wszystkich 'numerków' z powyższego screena nie zgadza się tylko Game CRC.
     
  17. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    abgx masz ustawiony pod lt 3?
     
  18. akosek

    akosek Banned

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  19. Mitzek

    Mitzek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hej,
    a probowales "przeleciec" abgx'em jeszcze raz (po wystapieniu info o bledach)?
    bo cos kojarze, ze mialem niedawno podobnie i powtorne przeskanowanie juz nie wykazalo zadnych bledow.
     
  20. akosek

    akosek Banned

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam za sobą już wiele prób. W opisie błędu doczytałem się, że przyczyną może być niestabilna praca dysku HDD, więc sprawdzę jeszcze na innym kompie. W razie co zasysam jeszcze raz metrosa i zobaczę czy może coś z plikiem było nie tak?

    edit: nic nie pomogło, dalej ten sam błąd, przejmować się? Nie mam ihasa, tylko nagrywarkę enablowaną w BMP, więc nie wiem czy nagrywać, czy coś pomożecie?
     
  21. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    To XGD3 więc wiecej płytek spalisz niż nagrasz. Bez ihasa nagrywane to loteria.

    Zaraz zobacze czy mi sie nagra.
     
Wczytywanie...

Poleć forum