1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Miał moze ktos taki problem z tacka ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mateusz232, Luty 21, 2009.

  1. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Mam pewien problem otóż grałem sobie w l4d i nagle wywaliło mi 2 diody i tacka do połowy wysunęła się z jeszcze kręcąca się płyta od wtedy nie mogę wysuwać ani zasunąć napędu muszę to robić ręcznie a i tak płyt nie czyta. Dodam ze jak panem nacisnę wysuń miga dioda i jak ręcznie wysunę to wykrywa ze tacka sie wysunęła bo przestaje ta dioda migać.

    Co z tym zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A zasilacz dobrze podłączony ?? Zobacz czy z kablem zasilającym coś się nie dzieje.
     
  4. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok sprawdze na wszelki wypadek na drugim zasilaczu

    Na innym zasilaczu tak samo
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niewiem co ma zasilacz do tacki napedu...


    wywala ci na monitorze jakis blad?
     
  6. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    pewnie coś z napędem jak masz $ to wymień.
     
  7. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wyskakuje żaden błąd na telewizorze. Najgorsze ze dałem za ta konsole 345zł konsola+zasilacz a ona ******* ;/
     
  8. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    łej to co ty chciałeś za 345zl mieć dobrą konsolę śmiech na sali :)
     
  9. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Rzeczywiscie malo dales za nia,za malo. Trzeba bylo sobie nowke kupic:DD
     
  10. stik

    stik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A te diody migające nie sygnalizują kody błędu? Na forum jest jakiś temat o tych kodach.
     
  11. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hehe normalna cena jak za sama konsole z zasilaczem pełno takich ofert :p



    Ma może ktoś do sprzedania napęd samsunga ? To bym tylko płytkę przełożył i powinno śmigać :D
     
  12. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Może sprawdź gumkę w napędzie.
     
  13. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    No jeszcze zgranie klucza i wgranie softu do napędu :rolleyes:
     
  14. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie chodzi mi ze bym przełożył po prostu z napędu płytkę z pamięcią to by chyba wystarczyło ?


    miało być cytuj wyszło pomógł... w którym miejscu ta gumka ?
     
  15. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Chodzi mi o gumkę napędzającą tackę właśnie :)
    Musisz rozkręcić napęd.
     
  16. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ta gumka jest w porządku ale ja coś czuje ze to ten silniczek tylko nie wiem jak go sprawdzić
     
  17. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    [​IMG]

    Swieci ci sie ten zaznaczony fragment czy miga ? Jak miga siadła elektronika napedu .
     
  18. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oddałem do naprawy na 2 diody konsolkę ale pamiętam ze jak kliknąłem żeby napęd się wysunął to migała ta dioda i jak ręcznie go wysunąłem to przestała migać.


    Co mogę na to poradzić ?
     
  19. juziek1994

    juziek1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Mam taki sam problem co kolega i te same okoliczności tylko grałem w pes 2008 i 2 diody. Wienc co mam zrobić żeby działał mi napęd i ile to mnie bendzie kosztować
     
  20. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    u mnie padła elektronika jakos ale klucz zczytac sie dało :p

    Kup naped drugi i wgraj klucz i bedzie smigac :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum