1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Microsoft Odbanował Konsole

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez blk26, Kwiecień 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. blk26

    blk26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    The Tech Game - Microsoft..Dun..Goof'd?

    w wolnym tłumaczeniu...
    masz zbanowaną konsole?wracaj na live..tylko musisz zaktualizować dasha manualnie (pendrive itd)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    O jeżeli to nie fake to od 1,5 roku nie byłem na live (ban)
     
  4. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to nie fake na xbox360iso wczoraj ludzie o tym pisali
     
  5. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Panowie nie wiem co sie dzieje ale.... pobieram na ZBANOWANEJ konsoli moj gamertag z XBOX LIVE !!!!
     
  6. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Wieczorem to sprawdzę :D Nie uwierzę dopóki nie sprawdzę :p
     
  7. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rzeczywiscie odbanowali konsole ale jaja ciekawe co sie za tym kryje !
     
  8. Lukos

    Lukos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Blok
    M$ liczy, że gracze się nawrócą ;)
     
  9. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    i co mozecie grac na live z powrotem?
     
  10. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak
     
  11. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Czy jeżeli ten dash zainstalował mi się z płytki z grą shift 2 to muszę jeszcze coś robić ?
     
  12. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mialem ten dash od poczatku, podlaczylem przed chwila wtyczke od netu i poszlo samo :)
     
  13. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    A czy jeśli wcześniej nie zważałem na ss2 tylko przelatywałem abxem gry i przypadkowo oflagowałem konsole to flaga też znikła ( chociaż nie wiem czy ją mam ) ? nigdy nie podłączony był i zastanawiam się ( bo mam niewykorzystane 2 goldy ) czy moge pograć sobie na lepiej dogranych obrazach ...
     
  14. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale jajca !
    Ciekawe czy za tym stoi MS (wątpie) albo jakiś haker..
    Albo MS chce wszystkich odbanować i w jeden dzień pobić rekord banów :D
     
  15. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aż za piękne by mogło być prawdziwe.. :D
     
  16. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    To jakieś spóźnione prima aprilis? :/

    ...

    albo przedwczesna gwiazdka :D
     
  17. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie jest tak rozowo jaby sie wydawalo, nie wiem czemu stare gry nie dzialaja na LIVE to znaczy ze po wlazeniu plyty do napedu pojawia sie komunikat "odlaczono od uslugi xboxlive" i nie pomaga ponowne logowanie dopiero po wyciagnieciu plyty pojawia sie menu glowne i marketplace i zostaje podlaczony.

    Ale nowa gra Flash Point dziala bez zarzutu multiplayer czyli mozliwe ze nowe gry beda dzialaly, moze ktos sprawdzi inne ostatnio wydane i przejechane prze abgx.
     
  18. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Działa.
    Potwierdzam, sprawdziłem na zbanowanej od listopada zeszłego roku konsoli.
    Ciekawe na jak długo.
     
  19. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Usługa sony nie działa, to M$ da milionom podłączyć konsole do Live?

    Swoją drogą, dziękuje M$ bo to oznacza ze o bana martwić się nie muszę =P.
     
  20. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    podłączyłem pod neta i nadal ban :D update nie robiłem wg instrukcji bo juz nowego dasha miałem wczesniej
     
  21. witek006

    witek006 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dortmund
    Wczoraj działało dzisiaj z rana też chciałem założyć przed chwilą nowe konto żeby wykorzystac 1 miesiac gold darmowy na konto :D , a tu zonk i znowu BAN heh... :) Pozdro
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum