1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Microsoft Points problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartass127, Marzec 14, 2011.

  1. bartass127

    bartass127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Luboń
    Zakupiłem przed chwilą ms points 2100, wpisuje kod wywala błąd ;/
    Próbowałem już 100 razy ale pokazuje sie ze kod jest nie prawdlowy. Dodam że kod na 12 miechów golda działał.
    Wiecie w czym moze byc problem ? kupilem w sklepie nie allegro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Moze region masz nie ten.
     
  4. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Albo twój kod jest błędny, wykorzystany lub jest na inny region.Kody na xbl gold działają w kazdym regionie, a na ms point mają określony region.
     
  5. bartass127

    bartass127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Luboń
    aha.
    Region mam ustawiony w ustawieniach x-a na Polske. Może telefon do ms PL ?
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jeżeli kupiłeś punkty np na region US a jesteś na PL live albo w ogóle kupiłeś point'sy na europe ale nie wlicza się w to Polski no to może być problem. ,chodź nie wiem czy na points'y są regiony. Daj stronę gdzie kupiłeś kod lub z jakiego sklepu i na jaki region masz konto na Xbox live (nie język)
     
  7. bartass127

    bartass127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Luboń
    Kupiłem w sklepie koło poznania w komornikach "Auchan"
    Skąd mam wiedziec na jaki region kupiłem ? Jak sprawdzic region xboxa ?
     
  8. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie region xbox'a tylko, region na który zarejestrowałeś swoje konto XBL
     
  9. bartass127

    bartass127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Luboń
    na USA chyba, nie bylo jeszcze wtedy XBOX live Pl ;/
    edit:
    Sie wrabałem w g*wno, nie moge przenieść regionu bo nie jestem pelnoletni...argghhh!
    Jutro bede dzwonił do microsoftu może udostępnią mi inny kod lub chociaz mozliwosc migracji
     
  10. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    - G^$&# prawda - kody na xbl i na msp mają kod regionu.

    A jeśli rzeczywiście to przez region kodu to NIC nie zrobisz, miałem osobiście to samo, tyle, że z kodem na xbl, ale to bez różnicy.
    Te dupki nic z tym nie zrobią, tylko powiedzieli mi, że nie ma możliwości wymiany kody na taki, żeby region pasował i że będę musiał sobie kupić nowy, jaja jakieś.
    Ale najlepsze było na końcu bo się "troszkę wkurzyłem" napisałem do m$
    A oni na to mi pozdrowienia... co zrobić, tu jest polska :rolleyes:
     
  11. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprzedaj kod na allegro i kup na swoj region ale powiem Ci ze mozesz miec problem bo pelno na allegro tanich punktow.
     
  12. bartass127

    bartass127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Luboń
    Dzwoniłem.
    Musze czekac do 18-stki aby zmigrowac do PL i wpisac kod ;/ Co za szuje je$#ne!
     
Wczytywanie...

Poleć forum