1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows przestał działać po 2 dniach:(((((

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Juniak, Styczeń 3, 2012.

  1. Juniak

    Juniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows zainstalowałem i wszystko ok działał 2 dni. Jest to oryginalna wersja. Nie żadna podróbka, bo ma napis Microsoft, zamiast XBOX 360.

    Teraz po restarcie kompa komputer nie rozpoznaje (Xbox 360 Wireless receivera - dioda na nim nie świeci się) sprawdziłem wszystkie porty usb,
    zainstalowalem powtornie sterowniki w wersji 1.1 i nic wireless receiver dalej nie działa dioda nie świeci sie.
    Co jest odbiornik padł czy co ??
    Miał ktoś taki problem?
    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Oddaj na gwarancję.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  4. Juniak

    Juniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety kupiłem uzywany odbiornik, jednak wszystko działało i nagle jakby padło bez przyczyny:((((((((((
    Proszę o jakieś sugestie, instalowałem juz 10 razy oprogramowania i nic.....
     
  5. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Dzwoń do M$? -,-
    skąd do cholery mamy wiedzieć co robiłeś w tym czasie. Kilka opcji:
    1. Sprzęt uległ zepsuciu mechanicznemu
    2. Zainstalowałeś jakieś gówna
    3. Coś się zaktualizowało
    Spróbuj tego
    start>wszystkie programy>akcesoria>narzędzia systemowa>przywracanie systemu. Cofnij o te kilka dni gdy działało i sprawdź. Jeśli to nie pomoże dzwoń do m$, jakby nie patrzeć to porządna firma która dba o swoją opinię - na pewno Ci pomogą.
     
  6. Hooker

    Hooker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    zobacz w menadżerze zadań, czy masz włączony proces "XBoxStat.exe". Jeśli będzie, to odbiornik działa
     
  7. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    Najnowsze sterowniki ze strony M$ masz ?
     
  8. Juniak

    Juniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TAk, wszystko jest najnowsze i akrualizowane 1000 razy:D Nie wiem co się dzieje i mam już tego dość. Żadnych procesów niema, wiec tak jabky padło ale jakim cudem działa sobie i samo przestaje bez zadnego uszkodzenia mechanicznego?? POMOCY!!!!!!!!!
     
  9. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Od kogo to kupiłeś może od jakiegoś oszusta na allegro
     
  10. Juniak

    Juniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zwykła osoba możep parę rzeczy sprzedała. Ale wracając do tematu!!!!!!!Czy ktoś uporał się z takim problemem albo wie jak temu zapobiec:D
     
  11. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej sprawdź na innym kompie. Każdy pisze co robić a nie wiadomo czy to sprzęt czy software. Podepnij do innego kompa i zobacz czy wykryje. Jak nie to zepsuty sprzęt. Jak wykryje to musisz szukać w software...
     
Wczytywanie...

Poleć forum