1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Middle-earth: Shadow of Mordor (2014) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 14, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28096
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.XBOX360-iMARS

    Alert Przypominam to nie jest dział RGH/JTAG!

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak to w ogóle nagrać ? Trzeba 16 gb ściągać ? Jakiś content albo coś?
     
  4. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    sprawdzałem xbox img browserem dvd 1 i nie ma contentu :( trzeba raczej wypalić
     
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1668
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Na DVD1 jest content. W momencie gdy włączymy DVD 1 wyskakuje nam motyw instalacji contentu na internal hdd. DVD 2 to gra.
     
  6. Mercury84

    Mercury84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2014
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Potwierdzam na dvd 1 jest content
     
  7. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Idzie go zgrać jak w przypadku GTA V na pena?
     
  8. Mercury84

    Mercury84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2014
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli nic nie przeszkadza aby wgrać zawartość content wiadomo gdzie, a druga płyta do. God i normalnie wgrać gdzie reszta gier?
     
  9. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    I tak grać można dopiero po 21 ?
     
  10. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    21? Premiera jest 18.
     
  11. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  12. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Do poprawnego dzialania potrzebny jest najnowszy abgx i pliczek .ini(do pobrania z glownej stronki abgx'a). Config taki jak w poradniku (Poprawne nagrywanie gier pod lt 3.0) bo inaczej bedzie wywalac "dysk nie jest obslugiwany. Co do instalacji krazka nr1. to potrzebne jest ok. ~2gb miejsca na dysku lub pendrive ;).
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  13. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    choinka a naprawdę macie na DVD1 folder Content?
     
  14. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1668
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    TAK. NA DVD 1 nie ma contentu w formie kopiuj/wklej folder. Trzeba z poziomu konsoli zainstalować DVD1 i wtedy tworzy się content.

    Czytaj pozostałe komentarze bo już o tym była mowa.
     
    1 osoba to lubi.
  15. Eisenmaster

    Eisenmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam problem tego typu że wkładając DVD1 teoretycznie powinna być opcja zainstalowania na dysku ale takiej nie ma, jest samo tlo i logo gry (po omacku klikajac A wybieram niby dysk ale nic sie nie dzieje). Wkladajac DVD2 moge opalic gre jakby nigdy nic ale po 3 sekundach jest zwiecha. tak mam lt 3.0 umiem wypalac bo wszystko jak do tej pory dziala, abgxem sprawdzane. ktos wie jak zaradzic? plyte dla pewnosci wypalalem 3 razy :)
     
  16. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli żeby zaoszczędzić płytę i wyciągnąć content potrzebuje nagrana płytę? Trochę to bez sensu. Pewnie jakiegoś kroku nie rozumiem.
     
  17. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1668
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Tak by wyciągnąć content potrzebujesz nagrać płytę na DVD i później odpalić ją z poziomu konsoli i powinna wyskoczyć instalacja contentu na wewnętrzny dysk konsoli.


    Dlatego też w "sieci" pojawił się tylko i wyłącznie "Content" wyciągnięty (metodą opisaną wyżej) z DVD1. Tak by już nie trzeba było ściągać DVD1 i bawić się w instalację. Po prostu kopiuj wklej "ściągnięty" content i granie z DVD2.

    Mam nadzieję, że w miarę jasno to opisałem.


    Dla uświadomienia: Obraz DVD1
    [​IMG]
    Jak widać nie ma Contentu jako "folder - kopiuj wklej".


    EDIT: Jak ktoś ma dostęp do ISO to niby jest Content wg. tego filmu - Ja nie wiem bo ściągałem RGH.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
    1 osoba to lubi.
  18. Eisenmaster

    Eisenmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem polega na tym że nie ma jednolitego folderu content i sam nie wiem jak to wgrać bez kombinowania. Wszystko wcześniej wypalałem i trybiło, tylko teraz nie ma wcale instalacji contentu z płyty na dysk (nie pytajcie bo nie wiem czemu, gra mi to uniemizliwia)
     
  19. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Szukałem tego contentu z pierwszej płyty i udało mi się znaleźć w wersji pod rgh. Miały francuskie nazwy ale po przeniesieniu na HDD z pena gra działa ok z drugiej płyty i jest po polsku.
     
  20. futureroman

    futureroman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,

    Ja miałem problem tego typu, iż gra nie chciała się uruchomić - pokazywało mi, że dysk nie jest obsługiwany. Poczytałem trochę forum i okazało się, że mój ABGX360 wymagał "naprawy".
    Skorzystałem z tego poradnika http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/poradnik-naprawa-abgx360-202919/ , który okazał się super czytelny !
    Wypaliłem na nowo grę i się uruchomiła :)
    Odpalenie gry następuje z DVD nr 2, jednakże dalej prosi o włożenie DVD nr 1, aby mogło dograć zawartość gry - napisałem to bo wiele osób pyta czy trzeba nagrywać DVD 1.

    pozdrawiam :)
     
    1 osoba to lubi.
  21. Bagin2

    Bagin2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja mam taki sam problem co Eisenmaster, gdy wkładam dvd-1 aby zainstalować content nic się nie pokazuję, jest same tło i logo gry. Eisenmaster poradziłeś sobie z tym jakoś albo ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum