1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Midnigt Club LA - problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez marianlyl, Kwiecień 18, 2009.

  1. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Otóż mam taki problem. Gdy chcę odpalić grę podaną wyżej wyskakuje błąd, że płyta jest brudna lub porysowana. To samo dzieje się gdy chcę zgrać grę na dysk. Za każdym razem instalacja zatrzymuje się na 23 %. Myślałem że to wina płytki więć kupiłęm drugą. Nic do jednak nie zmieniło (płytki firmy Verbatim, tylko nie wiem czemu zawsze nagrywają mi się z prędkością x4, nawet gdy jako prędkośc ustawiam x2,4 :confused:). Co najlepsze problem ten nie występuje gdy odłączę od konsoli dysk, tylko że wtedy nie mogę zapisać stanu gry:confused:. Ma ktoś może jakieś pomysły, sugestie?? Byłbym bardzo wdzięczny za jakąś pomoc. Z góry dzięki:rolleyes:. Dodam jeszcze że z innymi grami nagrywanymi w ten sam sposób i na tych samych płytkach problemu nie miałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    może masz trafione iso . ? a może jakieś sektory na dysku .. kurde ciekawy problem... gdzieś już słyszałem o takim ale nikt rozwiązania nie podał...
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    zle nagrana plytka


    nierob nic na pc podczas nagrywania


    @UP
    Sektory na dysku nic nie maja do odczytu plytki
     
  5. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Iso dobre, sprawdzałem. A co do nagrywania to zawsze nic nie robie na kompie w trakcie nagrywania. Jeszcze dzisiaj cos pokombinuję z innymi płytkami.;)
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    sprawdz czypodczas nagrywania masz caly czas pelen bufor
     
  7. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a mi sie wydaje ze to wina nagrywarki, sproboj ten sam obraz nagrac na innej nagrywarce. pozdro
     
  8. macieo111

    macieo111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Witam. Miałem ten sam problem przy nagrywaniu płyty verbatim 8x nagrywało sie z prędkością 4x i gra sie nie włączała, nie było jakiejś tekstury i nie instalowała sie na dysk. Nagrałem na innej nagrwarce z predkoscia 2.4x i gry działaja normalnie
     
  9. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    nad tym czy płytka jest źle wypalona to bym się akurat zastanowił, bo gdy odepnę dysk twardy to gra bardzo ładnie śmiga :p
    Ma ktoś może jeszcze jakieś sugestie, co może być nie tak ??

    A tak w ogóle wie ktoś może czemu imgburn nagrywa mi z prędkością x4 nawet gdy ustawię prekość na x2,4 ??
     
  10. konri976

    konri976 Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczytno
    to ze to pirat kup sobie orginała :p
     
  11. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Dzięki wielkie za radę, ale chyba nie skorzystam:D


    Już sobie poradziłem. Wypalenie gry na HP'ku z prędkością x2,4 pomogło. Dzięki za wszelką pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum