1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Migajaca zielona dioda, zawieszka windowsa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sh1noPL, Wrzesień 29, 2011.

  1. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    Siema, sprawa wyglada tak, wyciagnelem klucz z napedu, po probie ponownego wlaczenia zasilania przez probe lub przez konsole, system sie zawiesza, miga zielona dioda, komputer nie wykrywa napedu, raid wylaczony. Co jest nie tak? Naped poszedl sie yhy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
  4. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    opcja jest taka, ze wlaczam zasilanie nie wazne czy od razu po resecie czy nawet podczas resetu kompa jest wlaczona konsola / probe, i tak sie zawiesza. Jak bede mial chwile wieczorem jak wroce z pracy to lukne w temat.
     
  5. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    No to dosflash pod dosem i nie będzie problemu.
     
  6. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    A wiec moja konsola byla przerobiona jakims ix, ale update cofnal przerobke, wiec wyciagnalem klucz tak jak w tutku, zgralem na kompa, i to mam rozumiec wystarczy zebym teraz w dosie mogl zarzucic lt ?
     
  7. bychuuu

    bychuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak. Jak ci się nie udaje za pomocą JF to próbuj Dosflashem.
     
  8. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Robisz sobie FW według tutka na forum. Wrzucasz na bootowalnego pendrive dosflash i swoje CFW. Z resztą na forum jest dokładny tutorial.
     
  9. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    w dosflashu po kilku metodach prob i bledow wkoncu udalo mi sie zgrac lt 1.91, jest moze jakis nowszy juz moze bo akurat nie zwracalem uwagi tylko zgrywalem to, co dostalem na plycie z proboszczem?:) Wielkie dzieki Dante41k za pomoc, plusa za to, a panowi opael czy jakos tak co twierdzil, ze musza byc lutowane sciezki, moge powiedziec ze byl w grubym bledzie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum