1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

migająca zielona dioda

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ziombel86, Listopad 2, 2011.

  1. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    w niedzielę dałem do konsole do aktualizacji flasha z lt 1.1 na lt 2.0. Pograłem pare godzin (stawiam ze maks 8) i dzisiejszego dnia podczas grania w nowego batmana konsola mi się wyłączyła i uruchomiła ponownie z migająca zieloną diodą, nie działał pad. Konsole wyłączyłem i spróbowałem włączyć ponownie, ta jednak się nie włączyła. Po naciśnięciu przycisku włączającego miga cały czas zielona dioda i nic innego się nie dzieje. Co jest grane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Może napęd się wypiął? Wygląda jakby napęd był odłączony.
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Moze modul rf?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  5. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wychodzi na to, że pierwszą przeróbkę miałem wykonaną metodą cięcia scieżek, teraz została wykonana przez probe. co to może skomlikować?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w zasadzie nic blad jakis wyswietla ??
     
  7. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bledu nie wyswietla, nie wlancza sie z podlaczonym napedem. bez niego uruchamia sie normalnie. ponoc elektronika napedu padla. mam klucz napedu. mozna to jakos naprawi czy wymiana napedu potrzebna?
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kup nowy napęd i wgraj firmware z kluczem - powinno działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum