1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Migająca zielona dooda

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez JacoR0, Sierpień 22, 2012.

  1. JacoR0

    JacoR0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam taki problem włączyłem dziś konsole po dłuższej przerwie. I wyskoczyło mi że jest nowa aktualizacja. Przy pobieraniu aktualizacji wyskakiwał mi błąd i pisało coś że nie da się zrobić aktualizacji i jakiś tam kod. Po kilku próbach konsola sama się wyłączyła i podczas włączenia pojawia sie tak na 1sek obraz znika i mruga mi zielona dioda non stop ale nie ta od pada tylko ta na środku :blue:

    Czy ktoś może wie co się stało i jak rozwiązać mój kłopot??

    Pozdrawiam
    JacoR0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ją tak miałem i musiałem zczytac klucz napędu i wgrac fw od nowa i aktualizacja dopiero poszła.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    podmieniony nsped i fw wgral sie od oryginalnego
     
  5. JacoR0

    JacoR0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    boby tak napęd był wymieniany. Co teraz zrobić żeby konsola zaczęła znów działać??
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wymienić napęd na taki jak był fabrycznie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    zalezy od wielu rzeczy. poszukaj na forum jest o tym masa tematow
     
Wczytywanie...

Poleć forum