1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Migający na czarno obraz w konsoli.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez livingfear, Kwiecień 23, 2011.

  1. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam problem,jak w temacie,gdy gram w Mortal Kombat (tam tylko zauwazylem ten problem,w tej grze)
    czasami zaczyna mi migac obraz na czarno ,czyli cos jakby nie laczylo ,jakies kable byc ,moze,
    wyglada to tak:jak gram to na ulamek sekundy jest czarny obraz ,za chwile znow w normnie i tak co kilka sekund migotanie.
    Mam nowego jaspera ,ma miesiac,wiec to nie chyba wina konsoli,przerobiona,podlaczona przez kabel HDMI,sprawdzalem zasilanie ,odlaczylem ,podlaczylem kable i dalej to samo ale nie zawsze,glownie ,jak gram we 2WOJKE w mortala,czy to moze wina kopii?
    mial ktos taki problem?
    Co moze byc nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    moze kabel przelamany?
     
  4. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba nie ,bo teraz gram w singla i normalnie chodzi,moge sprobowac najwyzej inny kabel HDMI podlaczyc bo mam,ale na razie gra wszystko ale wiem ,ze problem jest bo powtarza sie czesto.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    kopia jest region free dziwne najlepiej inny ale skoro inne gry dzialaja normalnie to nie wina kabla napewno
     
  6. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak,normalnie dziala albo pal albo free region,zauwazylem ze wejscie gniazda HDMI w konsoli jak podlaczam kabel to troszke nie siedzi sztywno tak jak np w tv,moze jakies zwarcie sie robi?
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    moze gniazdo wyrobione .sproboj podczas gry docisnac jak bedzie leciala np gra jak walczy cpu z soba i zobaczysz jak jest z obrazem poprostu moze byc kabel albo gniazdo jak chcesz miec pewnosc podlacz se do innego tv lub monitora
     
  8. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    \probowalem ruszac kabel w gniezdzie xboxa podczas gry i dziala,poprostu ,bez ruszania,czasami zaczyna migac wlasnie w mortal kombat(kopia) a jak robie restart konsoli ,bez ruszania juz kabla ,to znow dziala.moze to byc wina kopii,jest to mozliwe?
    aha ,mam jeszcze jeden problem,mam drogiego juz xboxa ,1 szlak trafil i w tym obecnym i w tamtym poprzednim czasami mi znikał dzwiek,normalnie musze restart zrobic i wszystko pozniej gra,najdziwniejsze,jest to ze to nie wina konsoli,bo problem byl na tamtej i na tej konsoli,mieliscie kiedys tak?
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja mialem kiedys fat to w tekkenie mialem takie dziwne odcienie graficznie po wylaczeniu e74:). wina kopi jest praktycznie nie mozliwe sadze ze wina lezy gdzies w sprzecie
     
  10. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jakies inne opinie i pomoc ,ktoś udzieli?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12085
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zwalona konsola, lub hdmi sprawdź hdmi jeśli błąd będzie dalej występował uszkodzona jest konsola.
     
  12. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Widze,ze same fachowe porady i opinie ,wy chyba nie czytacie tego co napisalem?.Konsola nowa ,ma miesiac,nie sadze,ze to wina konsoli,bo to sie dzieje tylko podczas gry mortal kombat i podczas gry we dwoje na padach,jak gram sam juz 3 dzien w singla i jeszcze mi obraz nie zamigotal.Troche to dziwne,co?,gdyby byl problem z konsola albo kablem,to chyba nie dzialo by mi sie to podczas grania tylko na mortal kombat,tylko na kazdej grze.?!Jak macie pisac bzdury ,to lepiej nic nie piszcie!.Ja sadzę ze to wina kopii gry(z sieci) ,tylko sie pytam czy komus cos takiego sie przydarzylo i czy to faktycznie tak moze byc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum