1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Migajacy przycisk po wylaczeniu xbox slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gajos1111, Maj 31, 2012.

  1. gajos1111

    gajos1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czeladź
    Czesc mam pytanko. Za kazdym razem jak wylaczam xboxa to ekran zanika. Xbox jednak dalej dziala buczy miga przycisk wlaczania. A na zasilaczu swieci sie zielona dioda. Dopiera 2-3 nacisniecie faktycznie go wylacza.
    Xboxa mam ledwo od msca. Moglibyscie mi wytlumaczyc o co z tym chodzi.
    Z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Na najnowszym dashu xbox wyłącza się dłużej. Może być to spowodowane korzystaniem z chmury (cloud storage). Moja wyłącza się po ok 5-10sec od fakycznego wyłączenia konsoli.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wyłącz w ustawieniach pobieranie w tle.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz konsole do live podpietą to widocznie coś pobiera
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zapisywanie w chmurze, pobieranie w tle, kabelek zasilający pada.
     
  7. gajos1111

    gajos1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czeladź
    dobra mialem wlaczana chmure (z ktorej i tak nie korzystam) no i pobieranie w tle. Wylaczylem i juz sie wylacza normalnie. Dzieki za pomoc.
     
  8. Chief

    Chief Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    Chodzi o to ze konsola synchronizuje sie z chmurą :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum