1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Migracja konta, coś nie tak- identyfikator live nieprawidlowy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez atarex, Listopad 10, 2010.

  1. atarex

    atarex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    a więc mam 10.11.10, wiec migracja kont z ambasady UK powinna byc juz mozliwa, ale ...
    probowalem z ciekawości kilka minut temu i po zalogowaniu danymi jakich uzywam na konsoli na stronie xbox.com
    wyskoczyl mi komunikat, ze nie ma takiego identyfikatora LIVE ...

    gdzie lezy moj blad ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    a ja mam pytanie :
    jak wogule emigrować konto ??
     
  4. maciekl15

    maciekl15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pionki
  5. atarex

    atarex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no niestety nie pomoglo, wszystko fajnie i pieknie, tylko jak wspominalem nie moge sie zalogowac na xbox.pl,
    zglasza mi, ze nie ma takiego live id, na konsli jest wszystko ok, logooje sie uzywajac live id ...

    wiec ja wysiadam juz przy pkt. 1 tej instrukcji ...

    jakies inne pomysly?
     
  6. atarex

    atarex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, po 2 dniach przygladania sie adresowi email w koncu zobaczylem, ze zamiast gmail jest qmail, czeski blad ...

    do zamkniecia ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum