1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Migrowanie konta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pietrus009, Luty 3, 2011.

  1. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Witam.
    Mam pewien problem.
    Otóż kupiłem konto z 6000 msp i zakupiłem Bf BC2 + Vietnam. Migrowałem licencje dla kolegi, on wszystko ściągnął, ale gdy zalogował się na swój główny profil i próbował zagrać w battlefielda wyskakuje mu błąd, że nie może zagrać. Przelogował się na profil z którego gry ściągnął, i z niego może odpalić grę, ale nie ma na nim golda, więc przez neta nie pogra.

    Czy ktoś miał podobny problem, albo zna jego rozwiązanie?
    Z góry dziękuje i pozdrawiam.

    Ps. W tytule napisałem Migrowanie Konta, chodziło mi o Migrowanie Licencji :D


    EDIT: Problem rozwiązany. Okazało się, że migracja została źle przeprowadzona, ale za drugim razem się udało.
    Temat do Kosza
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kris1977

    kris1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie mam małe pytanko bo zapewne wielu użytkowników XBOX 360
    ma jeszcze dylemat czy migrować swoje konto na Polskę czy nie.Ja też się
    jeszcze zastanawiam bo obserwując to co dają na polskiego liva nie
    uśmiecha mi się migrować w tej chwili.Mam konto na UK i mam parę rzeczy
    do ściągnięcia ale mam blokadę regionalną na nie.Bawiłem się już kiedyś
    VPN ale nie chcę tego już robić.Moje pytanko brzmi czy np.jak utworzę
    nowe konto na PL to będę mógł ściągnąć te rzeczy bez blokady oczywiście
    jak będą na Polskim live i potem logować się na moje główne konto na UK
    i grać w te rzeczy.
    Czy jest taka opcja zakładania konta na PL i używania jego głownie tylko
    do zakupów i czy odbywa się to bez większych problemów(konto pl vs
    logowanie się na konto UK).
    Proszę o podpowiedz i pozdrawiam serdecznie.
     
  4. kris1977

    kris1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i czy zakładając nowe konto na PL nie traci się gametagu.Bo trzeba podać inny mail do nowego konta niż ten co się podało do głównego na UK.
     
  5. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    korzystaj z funkcji edit :) / migrujac konto nie zmienia Ci sie Gamertag
     
  6. kris1977

    kris1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do Antek22 witam mi nie chodzi o migrowanie konta tylko o założenie drugiego konta na PL.Swoje główne na UK zostawiam i nie mam zamiaru go migrować.I dla tego moje pytania wyżej.
     
  7. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    O ile dobrze rozumiem pytanie:
    Oczywiscie ze zakladajac nowe konto nawet na chiny,bedziesz mial nowy Gamertag. Najpierw przypadkowy,potem mozesz raz za darmo go zmienic a potem za 800 msp.
    Sprobuj na tym forum zalozyc konto z ta sama nazwa,ktora juz masz. Sprobuj tak gdziekolwiek.
     
  8. wojo

    wojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wsa
    Mam pytanie kupiłem na allegro dnia 17.10.10r nowego Xbox360 Slim z xbox gold na 2 miesiące.
    Xbox gold skończył się to postanowiłęm kupić nowe xbox live gold na 1 mieśiąc na stronie xboxlive napisali mi że kody działaja tylko na Wb i USA wpisałem kod i wypełiłem reszte informacji i nagle mi pisze że nie można pobrać informacji z rynku usług xbox live. Spróbój później, próbóje tak z pare razy dziennie i nic co to jest za błą i jak z migrowac konto na Usa?
     
  9. audi170

    audi170 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wsa
    Witam kto mi powie jak zrobic migracje na nowym Xboxie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum