1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mikrofon do gier do x360

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez damcio, Kwiecień 10, 2010.

  1. damcio

    damcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Czesc
    Mam takie pytanko:
    Czy na headsetcie mozna grac w gry typu karaoke na xboxie (oczywiscie headset z xboxa... ) (chodzi mi oczywicie o mikrofon ;-) )?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
  4. niesamowitek

    niesamowitek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    poważnie ?????????????????????????????????
     
  5. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    Lips nie dziala na takiej zasadzie

    a jak tam reszta to nie wiem
     
  6. gruchalbn

    gruchalbn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    GH WT działa, w GHV chyba też, choć tu głowy nie daję, bo dość dawno grałem.
    A w metalic'e i van halen nie sprawdzałem.

    Jeżeli tak to sorry za błąd i dzięki za poprawienie;)
     
  7. plucik_rop

    plucik_rop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ropczyce
    Yy w GH3 nie ma opcji spiewania jest tylko granie na gitarze.
    W GH World Tour, GH 5, Rock Band, GH Smash Hits mozna spiewac na headsecie
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tylko do Lips'a trzeba miec majka ;).
     
  9. elkozuczi

    elkozuczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i jeszcze potrzebny mic do RB:The Beatles resztę można grać na headsecie
     
Wczytywanie...

Poleć forum