1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft - Gra na 2 graczy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Firellin, Maj 16, 2012.

  1. Firellin

    Firellin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam właśnie zakupiłem minecrafta na konsole i z tego co udało mi się wyczytać jest możliwa gra na 2 graczy przy użyciu jednej konsoli. Może ktoś mi powiedzieć jak włączyć grą na 2 graczy bo próbowałem włączyć i jakoś nie umiałem. Wyczytałem gdzieś że podczas gry trzeba drugim padem wcisnąć przycisk start i automatycznie się loguje ale u mnie nie działa nie mam władzy drugim padem.
    Z góry dziękuje za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Słyszałem że na startych TV to nie działa...
     
  4. Firellin

    Firellin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pod X-box'em posiadam 32 calową plazmę Toshiba więc chyba nie w tym problem, ale może trzeba mieć większą.
    Niech ktoś kto gre ma powie jak włącza.
     
  5. VoertiX

    VoertiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Musisz ustawić rozdzielczość w konsoli na 720p. Wtedy po włączeniu gry naciskasz start na drugim padzie. U mnie tak działa nawet w wersji demo:)
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Musisz mieć telewizor HD
     
    1 osoba to lubi.
  7. Firellin

    Firellin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra chłopaki dzięki za info jutro się pobawię i dam znać czy działa
     
  8. METALOWYman

    METALOWYman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zwoleń
    W opcjach musisz wybrać na początku, że na split-screenie grasz, a potem pad włączyć i zalogować się na inny profil ;)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Firellin

    Firellin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany dziękuje wszystkim za pomoc.
     
  10. Chief

    Chief Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    Dokładnie, MS napisał ze na TV SD też działa a to nie prawda. podobno ma być zwrot MSP
     
  11. sikorkaaa

    sikorkaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trochę czasu minęło może jednak się komuś udało odpalić dwóch graczy na tv sd ?
    ja myślałem nad podłączeniem kablem hdmi-rca coś takiego http://allegro.pl/kabel-hdmi-na-3rca-rgb-3m-promocja-i5918842847.html

    tylko nie wiem czy to mesens i jakiekolwiek szanse powodenia ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum