1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft i gra offline

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sebagd, Czerwiec 27, 2012.

  1. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam Slima z końca 2011 roku i nie mogę jej przerobić na jtag. w takim razie będę przerabiał na lt 3.0 i tu moje pytanie-->
    Czy jak zakupię Minecrafta na konsolię przed przeróbką lt3.0 i potem jak przerobię to będę mógł grać ofline w grę(ze strachu przed banem)?
    Czy jak się dostanie bana to nie można tylko instalować gier na dysku, czy są jeszcze jakieś inne utrudnienia?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2796
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Grać offline zawsze można...
     
  4. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mogę zakupić Minecrafta w XBL pobrać go i potem już nie łączyć się z XBL podczas gry w Minecrafta?
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2796
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  6. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To w takim razie gra powina być dostępna na lt3.0, a raczej nie jest, czy się mylę?
     
  7. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Ty będziesz miał oryginała na swoim dysku, Lt 3.0 nie ma na to żadnego wpływu. Co innego gdybyś chciał wrzucić pirata na dysk, wtedy tylko JTAG/RGH.

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  8. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, a co możecie powiedzieć na temat takich kodów, słyszłem że kradzione?
    link
     

Wczytywanie...

Poleć forum