1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft i gra offline

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sebagd, Czerwiec 27, 2012.

  1. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam Slima z końca 2011 roku i nie mogę jej przerobić na jtag. w takim razie będę przerabiał na lt 3.0 i tu moje pytanie-->
    Czy jak zakupię Minecrafta na konsolię przed przeróbką lt3.0 i potem jak przerobię to będę mógł grać ofline w grę(ze strachu przed banem)?
    Czy jak się dostanie bana to nie można tylko instalować gier na dysku, czy są jeszcze jakieś inne utrudnienia?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Grać offline zawsze można...
     
  4. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mogę zakupić Minecrafta w XBL pobrać go i potem już nie łączyć się z XBL podczas gry w Minecrafta?
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  6. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To w takim razie gra powina być dostępna na lt3.0, a raczej nie jest, czy się mylę?
     
  7. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Ty będziesz miał oryginała na swoim dysku, Lt 3.0 nie ma na to żadnego wpływu. Co innego gdybyś chciał wrzucić pirata na dysk, wtedy tylko JTAG/RGH.

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  8. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, a co możecie powiedzieć na temat takich kodów, słyszłem że kradzione?
    link
     
Wczytywanie...

Poleć forum