1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft ile jest wersji

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez fajnymarian, Czerwiec 29, 2015.

  1. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam

    Mój syn Marian jest fanem Maincrafta. Mamy na HD wersję ( chyba arcade) która , nie posiada wg syna Marian wszystkich funkcji jakie posiada wersja jego kuzyna pochodząca z płyty. Pytanie brzmi czy faktycznie istnieją rózne wersje Maincraft i czy ta płytowa jest najbardziej rozbudowana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Gra zakupiona cyfrowo nie rozni się od tej zakupionej na płycie . Spytaj dzieciaka jakie różnice? I napisz
     
  4. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Grę dostaliśmy zainstalowaną na konsoli ( rgh ) Nie może włączyć świata bez serc, nie ma endermanów , nie ma palących stworów , nie moze zrobić miski z drewna i nie ma piekła , nie ma rzeczy do zrobienia piekła. Sorki za infantylność ale piszę to co dyktuje użytkownik Marian lat 7
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    A nie są to czasami rzeczy które się ujawniają w grze po podłączeniu konsoli do Xbox Live?
     
  6. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie mam pojęcia co ten kuzyn ma , aktualnie nie mogę zasięgnąć info , są za granicą . Jeśli tak jest to dzięki za info
     
  7. mikokuba1

    mikokuba1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2014
    Posty:
    141
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz starszą wersję gry, trzeba pobrać aktualizację gry.

    Wysłane z mojego HTC Desire 300 przy użyciu Tapatalka
     
  8. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Możesz pobrać z Xbox unity title update do tej gry i zainstalować, powinno pomóc.
     
  9. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam rgh , czy aby to się nie kłóci
     
  10. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie kłóci, jest ti strona przeznaczona pod rgh . Wiesz co spróbuj ściągnąć TU przez fsd, żeby nie robić tego ręcznie
     
    fajnymarian lubi to.
  11. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nollo , dzięki za podpowiedź ale zaślij linka do tutki jakiejś bo ja zieleniak jestem . Mam rgh i MCFRT na HD konsoli co dalej?
     
  12. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wchodzisz w listę gier > najeżdżasz na grę która chcesz zaktualizować> klikasz Y> tittle update > i jeżeli masz konsolje podpieta pod neta powinny się pojawić możliwe do ściągnięcia aktualizacje > wybierasz ta z numerkiem najwyższym
     
    fajnymarian lubi to.
  13. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    A nie ma takiej opcji coby ściągnąc aktualizację na kompa i podpiąć ją już na konsoli?
     
  14. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na forum wyczytałem że warto działając coś w kontroli rodzicielskiej zabezpieczyć się przed połączeniem xbox live, warto?
     
  15. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy do konsoli potrzebne są jakieś specjalne karty sieciowe ? bo daleko mam do kabla , a tam gdzie jest słabo z monitorem
     
  16. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jeżeli jest to wersja slim to ma wbudowana kartę sieciowa. Jezeli robił ci to jakis ogarnięty typ to poblokowal wszystko co potrzebne . Tak da się sciafnac Tu i wrzucić ręcznie
     
  17. fajnymarian

    fajnymarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    slim tzn cienka? zaciągnąłem MCRFT i jest taki jakby okrojony
     
  18. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wpisz sobie w Google Slim i zobacz . Nie wiem co to jest MCRFT.

    Niestety musisz ściągnąć TU recznie i wgrać bo przez neta w Xbox Nje dziala .
     
Wczytywanie...

Poleć forum