1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gucco, Grudzień 29, 2015.

  1. gucco

    gucco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam problem z konsolą która została przerobiona metodą RGH. Gra jest orginalna i po włożeniu płyty napędu wszystko jest ok gra się uruchamia jest menu itd. Problem zaczyna się w momencie gdy chcemy wejść do rozgrywki i ładuje się mapa. Podczas ładowania konsola się wyłącza i nic na to nie mogę poradzić nie wiem co robić :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    To ściągnij gre pod rgh

    Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
     
  4. gucco

    gucco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wiesz nie po to kupowałem orginał by teraz ściągać z netu, gra jest prezentem świątecznym dla mojego syna i chciałbym aby działała
     
  5. lp77799

    lp77799 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Komarówka Podlaska
    Grę można zainstalować na konsoli i wtedy na rgh będzie działać bez płyty i wypróbuj
     
  6. gucco

    gucco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    wypróbowałem zainstalować ale po instalacji gra odpala się w wersji demo, po ok 30 min gry prosi o zakupienie pełnej wersji :/ no chyba że zrobiłem coś nie tak ???
     
  7. szpachla

    szpachla Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co za owca.

    Równie dobrze można napisać - nie po to przerabiałeś konsole żeby grać w oryginały.
    Nie wpadłeś na to żeby oryginał postawić na półce a gra odpalać z pirata?

    I tak nie ma żadnej różnicy bo na live i tak nie wejdziesz.
     
  8. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    W launch.ini ustaw fakelive na false
     
  9. gucco

    gucco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    korzystając z podpowiedzi kolegi szpachli zassałem "kopie bezpieczeństwa" gry z sieci. Plik w formie Iso waży 7,3GB odpalam Iso2God i po przerobieniu w magiczny sposób plik z grą gotową do transmisji na konsole ma 175Mb. Po odpaleniu gry na konsoli okazuje się ze to wersja demo która działa ok 30 min a następnie prosi o zakup pełnej wersji to sam się dzieję gdy próbuje zainstalować grę z posiadanej płyty też gra prosi o zakup pełnej wersji, która leży obok na półce :/ kurna co jest z tą grą nie tak. Dodam że nie 1szy raz coś przerabiałem w Iso2god i zawsze działało. :(
     
  10. sivy73

    sivy73 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam
    Mam ten sam problem z Minecraftem co guccio - czy ktoś już wie w czym leży problem?
     
  11. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Pobierzcie xm360 i odblokujcie minecraft
     
  12. gucco

    gucco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpaliłem xm360 odblokował grę ale przy próbie uruchomienia gry z dysku wywala taki komunikat.

    Loading Error

    Minecraft: Xbox 360 Edition has failed to load, and cannot continue.

    Jeśli natomiast grę odpalę normalnie z płyty jest tak jak było żadnych zmian czyli podczas ładowania się gry konsola gaśnie :(
     
  13. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Umiesz czytać ?
     
  14. gucco

    gucco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Temat do zamknięcia, korekta w launch.ini pomogła
     
Wczytywanie...

Poleć forum