1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DragonBall2123, Marzec 24, 2014.

  1. DragonBall2123

    DragonBall2123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie , wiem ze mozna grac w minecrafta na 2 :D czyatałem że wystarczy kliknąć start jednak to niedziała , wiecie co zrobić ?? mam plazme 32 cale FULL HD jakby co :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Aby grać w mc we dwóch na splitscreenie musisz mieć po pierwsze 2 pady ( ale to chyba oczywiste :D ) oraz 2 profile na klocku 1 zalogowany na pierwszym padzie a 2 na drugim :) Dopiero wtedy naciskasz start ;)
     
    1 osoba to lubi.
  4. DragonBall2123

    DragonBall2123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem czytałem ze trzeba tak zrobic ale to niedziala :/
     
  5. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Mam minecrafta na konsoli. Można grać nawet na 4 i śmiga bez problemu.
     
  6. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz możliwość sprawdź na innym monitorze/telewizorze.
     
  7. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Nic to nie da. To na 100% jakiś błąd software.

    Tapnięte z mojej Z1
     
  8. DragonBall2123

    DragonBall2123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a może zmienic rozdzielczosc albo cos ?? bo powinienem wlaczyc gre i start ale niedziala :/
     
  9. VoertiX

    VoertiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Zmień rozdzielczość w konsoli na 720p i wtedy spróbuj.

    Wysłane z mojego w42(QuadCore) przy użyciu Tapatalka
     
  10. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Raczej nic to nie zmieni ale można spróbować z różnymi rozdzielczościami.
     
  11. Lera1n

    Lera1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    90
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Daleko
    Włączasz gre. Tworzysz świat, jak wbije Ci postać do świata wyskoczy komunikat aby wcisnąć start jeżeli chcecie splitscreen. Jeżeli nie działa to ściągaj inną wersję.
     
  12. darek_e

    darek_e Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Hej, z tego co czytam, to trzeba też połączyć konsole i tv kablem hdmi... Pozdr.
    Sent from my RM-821_eu_poland_324 using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  13. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    kabel HDMI jest potrzebny tylko wtedy gdy chcecie grać na split screen
    jeśli grasz sam to wystarczy zwykły AV
     
  14. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    [facepalm]


    Ciekawe bo u mnie na kablu av też działa split. Myślisz że jak nie było telewizorów full hd to nie można było grać na splicie ??

    Tapnięte z mojej Z1
     
  15. darek_e

    darek_e Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wiem, u mnie nie mozna było. Dałem hdmi i działa. Oczywiście, że w splicie, o tym mowa. Moze kabel hdmi to wymóg nowszych wydań mc? Mam na płycie org. Pozdr.
    Sent from my RM-821_eu_poland_324 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum