1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft!!!rgh wyłącza się !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gesgon, Sierpień 10, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. gesgon

    gesgon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy chcę zrobić świat lub wejść na tutorial chwilkę się ładuje a potem xbox wyłącza mam tu 3 z tu 0 tak samo nie mam gry zablokowanej a i widziałem u kolegi jak się uruchamia to.Wyskakuje mu coś że może grać offline a u mnie takie coś nie wyskakuje pomocy bo chcę sobie pograć w mc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blue:

    Info orso // Nie zakładaj wielu takich samych tematów, nie pisz posta pod postem. Wystarczy jeden wykrzyknik...
    WARN

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    najnowsze TU to TU19, sprawdz czy masz włączony fakelive w dashlaunch, jeśli tak to wyłącz a najlepiej prześlij plik launch.ini
     
  4. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    ty gesgon co 2 dni zakładasz temat, że ci nie działa minecraft. ty jesteś jakiś niedorozwinięty??
    :D
     
  5. kozik932

    kozik932 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    Może lekki offtop, ale mam pytanie: wie ktoś dlaczego u mnie gra działa jedynie na TU 15? Jeśli chcę nowszego update'a to wyskakuje, żeby zainstalować grę ponownie. Czy działanie tych TU jest od czegoś zależne?
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. kozik932

    kozik932 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    Poradziłbym sobie, gdyby to było takie proste, ale chodzi o to, że dzieje się tak nawet z czystą grą... :/
     
  8. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    to nie zawsze musi być przyczyną. najczęściej albo fakelive bruździ, albo trzeba troszkę "młodszy" TU trzeba wgrać. miałem podobnie.
     
  9. kozik932

    kozik932 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    Czyli poprostu muszę grać z TU15 i nic na to nie poradzę?
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    moim problemem byly dlc i po usunięciu ich działało oczywiście fakelive też może być przyczyną lecz wtedy raczej nawet bez tu by nie odpalił.
     
  11. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    sam sobie odpowiedz- lepiej grać, niż nie grać wcale? ;P poza tym, jakiejś ogromnej różnicy w TU 15, a 19 chyba nie ma. ew. najnowsze dlc mogą nie wpółgrać..ale sobie w podstawkę chociaż pograsz. ;P
    no, ale dlc nie działały może, bo ten fakelive nie wyłączyłeś. niepotrzebnie usuwałeś. ;P z doswiadczenia swojego wiem, że działa wszystko, włącznie z TU19, ale podstawa to wyłączyć fakelive. wszystkie problemy odchodzą w niepamięć.
     
  12. kozik932

    kozik932 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    Ten fakelive jest w launch.ini? U mnie zawartość wygląda tak:
    [Paths]
    Default = Hdd:\FSD\default.xex

    [Plugins]

    [Settings]
    region = 0x7FFF
    nxemini = true
    pingpatch = true
    contpatch = false
    fatalfreeze = false
    fatalreboot = false
    regionspoof = true
    dvdexitdash = false
    xblaexitdash = false
    nosysexit = false
    exchandler = true
    noupdater = true
    debugout = false
    liveblock = true
    livestrong = false
    remotenxe = true
    nohud = false
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sama podstawa jest lipna, nie ma nowych itemow itd. Mowa o custom dlc typu 5 w jednym od typa np Teamozie (jakos tak).

    Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
     
  14. gesgon

    gesgon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat zamknięty wystarczyło zmienić w launch.ini fakelive na false
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum