1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft xbox 360

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez JuNy, Maj 15, 2012.

  1. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Siema , mam otoz problem

    kupilem konto z minecraftem wszystko ladnie pobralem sobie na konsole wlogowalem sie na swoje konto i smiga , teraz dalem login i haslo dla kumpla zeby tez se sciagnal i sciagnal i gra w pelnej wersji dziala tylko na tym koncie z ktorego sciagal z jego konta ma trial . Da sie jakos zrobic zeby mial pelna wersje gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Wydaje mi sie ze jezeli twoj kolega bedac na koncie z minecraftem wejdzie w zakladke konto i dalej w licencje i ja przypisze do swojej konsoli a nastepnie sciagnie gre ponownie to gra powinna dzialac juz na jego koncie :)
     
  4. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Tylko zamowilem konto od uzytwkonika reseller i bylo tam napisane zeby nie przenosic licencji ani nie zmieniac hasla : p
     
  5. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    On mowi to gdyz takie sprzedane konto po pewnym czasie zabiera i odsprzedaje jako zestaw gier a jak wiadomo konto a licencja jest bardziej atrakcyjne niz bez ;) Licencje mozesz przeniesc bo niczym to nie grozi, przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat.
     
  6. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Ok , dzieki . Mozna zamknac
     
  7. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a jak zmienisz to co ci zrobi? Co za typ? od razu bym zmieniał hasło i licencje przenosił :)
     
  8. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Wiadomosc byla w informacjach ktore dostalem na maila :

    >> UWAGA 2 <<


    NIE WOLNO ZMIENIAĆ HASŁA, PRZENOSIĆ LICENCJI ANI INGEROWAĆ W ZABEZPIECZENIA NASZYCH KONT

    NIE PRZESTRZEGANIE POWYŻSZYCH ZASAD BĘDZIE SKUTKOWAŁO OTRZYMANIEM NEGATYWNEGO

    KOMENTARZA ORAZ DODANIEM KUPUJĄCEGO NA NASZĄ CZARNĄ LISTĘ
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    się dziwisz? bo zmienisz hasło to oni nie mają dostępu już i tracą na tym .bo konto to tylko nośnik
     
  10. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Nie daj się złodziejom, zmień hasło. Zarobią dwa razy na jednym koncie.
     
  11. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    No w sumie , a konto moge oddac dla kolegi : p . Tylko 1 raz mozna przeniesc licencje ? w trakcie pobierania minecrafta byla informacja na konsoli ze licencja jest na innej konsoli
     
  12. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Raz na rok można przenosić licencję.
     
  13. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    raz na 4 miesiące można przenieść licencje
     
  14. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    bo byla taka akcja ze wlasnei mialem ta wiadomosc z licencja i jak dalem dla kumpla zeby pobral tego minecrafta to mu pobralo i na tym koncie gdzie pobral mial normalnego MC z multiplayerem itd a jak zalogowal sie na swoje konto to tutorial : o i pytanie czy moge wystawic to konto na allegro ?
     
  15. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Mozna dokonac tego kilkakrotnie, chyba co 4 miesiace, informacja jest podana w zakladce o licencji na konsoli, jest dokladna data kiedy mozna to ponownie zrobic :)
     
  16. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Temat do zamkniecia , konto sprzedalem :) . Wielkie dzieki za pomoc !
     
Wczytywanie...

Poleć forum