1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hevofavro, Maj 9, 2012.

  1. hevofavro

    hevofavro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Siemka. Pytanie do posiadaczy minecraft xbox 360 edition. Jak wlaczyc w tym gownie splintscreena? Czyli jak zrobic zebym mogl grac na podzielonym ekranie z siostra. Bo za cholere nie moge dojsc jak do zrobic. Sory ze nie pisze polskich znakow ale mam ang. system. Nie ma tam zadnej opcji dolaczenia do gry czy cos w tym stylu 2 kontrolery mam wlaczone to jak wlaczyc tego splint screena ?
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ToZnowuJa

    ToZnowuJa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Właśnie ja też kombinuje i nie mogę za cholerę dojść do tego. Proszę pomocy:)
     
  4. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    up ja to samo ; D
    help
     
  5. ToZnowuJa

    ToZnowuJa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra mam. ściągnąłem patch i ustawiłem w 720p i jest split-screen ale trochę wiocha i tnie
     
  6. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    gdzie to ustawiłeś ? ? i gdzie ten split screen ?
     
  7. ToZnowuJa

    ToZnowuJa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ustawiłem 720p, dwa profile zalogowane. wbiłem w grę i na środku wyszło żeby się dołączyć to trzeba nacisnąć start. ale powiem że ch*jnia ten splitscreen.
     
  8. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. hevofavro

    hevofavro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Jak ustawic to 720 p ???
     
  10. ToZnowuJa

    ToZnowuJa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w oryginalnym dashu w ustawieniach
     
Wczytywanie...

Poleć forum