1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Minecraft xo edition testowy pakiet tekstur pomocy :(

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez wierzba1001, Wrzesień 6, 2015.

  1. wierzba1001

    wierzba1001 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary/Kołobrzeg
    witam posiada minecraft xbox one editio wersje pudelkową i przy każdej planszy wyświetla mi komunikat że jest włączony pakiet testowy pakiet tekstur i jeżeli będę chciał zapisać grę to zawoła o zakup pełnej wersji i tak faktycznie jest Pomóżcie :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    372
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Nie rozumiem o co Ci chodzi :) Pakiety tekstur są płatne, żeby zapisać świat musisz mieć kupiony ten pakiet :)
     
  4. wierzba1001

    wierzba1001 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary/Kołobrzeg
    A z gra online tez sie to tyczy ? bo tez cos noe dziala. Chyba ze onlime tylko ze znajomymi mozna grac. Czyli jedynie moge stworzyc wlasny swiat zeby moc zapisywac tak ?
     
  5. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    372
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Tak, granie online wymaga opłacenia abonamentu xbox live gold :)
     
  6. wierzba1001

    wierzba1001 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary/Kołobrzeg
    mam oplacony gold a innego gracza jeszcze nie widzialem a dolaczyc do zadnej gry tez nie moge bo nic nie wyswietla
     
  7. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    372
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Serwery są pokazywane tylko na podstawie znajomych. Jeśli jakiś znajomy gra i ma włączoną opcje świata online to możesz do niego dołączyć. To samo się tyczy dołączania do Ciebie. :)
     
  8. wierzba1001

    wierzba1001 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary/Kołobrzeg
    dzieki wielkie za pomoc :) temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum