1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mkv jak odtworzyć ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartek Rams, Grudzień 25, 2012.

  1. Bartek Rams

    Bartek Rams Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poland
    Witam, chciałbym odtworzyć film mkv (hd) zajmuje on 3gb i do tej pory robilem to tak ze z mkv robilem dvd i nagrywalem na plyte a chcialbym nie marnowac wiecej plyt i chcialbym to robic z pen driva wiec na jaki format przerobic aby mozna go bylo odtworzyc z pendriva ? I jakim programem ? Z góry dziękuje :) Chodzi mi oczywiście o xboxa :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Total video converter, przerób na jakieś avi i pójdzie
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ze swojej strony polecam Format Factory - najszybszy program jaki używałem.
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: mkv jak odtworzyć ?

    windows media center (komp musi byc włączony) odtwarza film prosto z hdd kompa

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Bartek Rams

    Bartek Rams Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poland
    czyli wystarczy przerobic na jakiekolwiek avi i ma pojsc, ok dzieki
     
  7. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    ale raczej przerób sobie do avi i 720p jak hd lub 1080p
     
  8. Bartek Rams

    Bartek Rams Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poland
    ok dzieki do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum