1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MMA - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crosser, Październik 30, 2010.

  1. crosser

    crosser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Pobrałem sobie grę Ea Sports MMA....ze strony xbox-sky jak zawsze:D
    Są tam pewne uploady na które nikt się nie skarży...mam iextreme 1.6 więc zmieniłem wave na 3...tak jak to zwykle robię...wkładam grę do napędu...włączam...wszystko ładnie pięknie...wybieram zawodników i jest wczytywanie walki...i w połowie wczytywania płyta przestaje się kręcić i wyskakuje błąd że nie można odczytać płyty i trzeba przetrzeć ściereczką...przecierałem ją ze 20 razy już i za każdym razem to samo...:/

    inne gry działają bez problemów...chociaż z najnowszych odpalałem tylko NHL 11,Fife 11, F1 i WRC...tych super nowych typu Fable III czy Sims nie sprawdzałem...
    a i mój dashboard to ten 2099 chyba...w każdym razie pełna wersja która była sprawna przed betami...w żadne bety się nie bawiłem:/

    i gdzie leży problem??próbowałem nawet z activate.iso odpalić ale to samo:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Moim skromnym zdaniem, to źle zrobiony obraz płyty , lub źle została nagrana... Spróbuj sciągnać jeszcze raz inny obraz, lub nagraj na nowo, na innej płycie
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz jest ok - tak jak pisał kolega na xbox sky nie zdarzaja sie zle.
    taki error to dowod ze płyta sie zle nagrała - reszte sobie dopowiedz
     
  5. crosser

    crosser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha...no to trzeba nagrac jeszcze raz...a zeby ustrzec sie ponownego bledu zalecane jest "przeleciec" obraz jakims programem??
    bo ja zawsze tylko waves patcherem zmieniam wave na 3...verbatim...clonecd...najmniejsza predkosc i wszystko bez problemow...a zaden blad nie wyskoczyl wiec myslalem ze git bedzie;)

    a moze to przez to ze przy nagrywaniu mialem pare innych progsow otwartych w tle??zazwyczaj wszystko inne wylaczam...ale to byla wyjatkowa sytuacja a jak wiadomo jak sie czlowiek spieszy....to zawsze jest zle;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum