1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mod na perkusje Rock Band

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez pietrasz, Czerwiec 21, 2009.

  1. pietrasz

    pietrasz Guest

    Witam oto mój mod na perkusje Rock band (mod uciszający granie).
    Piszcie czy jest jakaś różnica czy nie

    Link: (film kręcony przez mojego syna ) YouTube - Rock Band drum silencer mod
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Galagher

    Galagher Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    koszmarnie to wygląda :/ różnica jest jakaś między tym pierwszym a trzecim od lewej
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  5. pietrasz

    pietrasz Guest

    Może macie jakieś pomysły na lepszego mod`a?? Bo musze tak uciszyć perkusje żeby można było grać w nocy jak żona śpi
     
  6. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Nie nie nie, usuń link do filmiku, usuń go z siga. Najlepiej wywal z YT. Wygląda to niechlujnie i w dodatku nie ma różnicy pomiędzy ,,modem,, a normalna perkusją.
     
  7. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dlaczego usunąłeś ?? co było na tym filmiku ?:)
     
  8. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Perkusja do RB oklejona tasmą papierową a między nią i samą perkusją coś a'la jakaś gąbka lub inny materiał ktory miał słuzyc do wyciszenia stukania. Niestety nic to nie pomoze moim zdaniem efektywniej wyciszyc pokoj lub niestety grac tylko w dzien :p
     
  9. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Próbowałem na kilka sposobów wyciszyć perkę z GH i w końcu się poddałem. Perka po prostu będzie głośna i tyle. Widziałem w krakowskim Saturnie wyciszane pałeczki od MadCatza za ~40zł, z jakimiś gumowymi końcówkami, ale w sieci piszą że to i tak słabo wycisza. O cichym graniem na perce możecie zapomnieć.
     
  10. pietrasz

    pietrasz Guest

    Kurde znalazłem kilka stron z modami ale nie wiem czy wam je ujawnić :p jak ktoś chce pisać w temacie .

    ok po zastanowieniu macie :

    http://www.quartertothree.com/game-talk/showthread.php?t=40248

    http://www.docsrockbandmods.com/

    http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=rockband&thread.id=31732

    P,s Jak Znajdziecie tam coś ciekawego napiszcie , bo już nie mam pomysłu co robić.

    !kepaic jest sposób na wyciszenie ale tylko perkusji RB lub RB ION, kosztuje 80$ +przesyłka :/
     
  11. Fazzer

    Fazzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Perkusja z GH jest cichsza od tej z RB... ale i tak głosno sie gra..

    A tego juz nie wyciszysz, bo caly mechanizm perkusji(przynajmniej w GH) opiera sie na zainstalowanych pod bębnami malutkimi mikrofonami... jak spróbujesz wyciszyc to pewnie nie bedzie sie dało grac...
     
  12. pietrasz

    pietrasz Guest

    W Rock Bandzie to są czujniki drgań (EL Ma słabszy czujnik (1 generacja)) Ja mam wersje EL zapomniałem jak się ta druga nazywa :p, Ten czujnik można zwiększyć wkładając monetę w odpowiednie miejsce :) Musze znaleźć dobry sposób, Jak ktoś ma jakieś propozycje proszę pisać
     
  13. clammy62

    clammy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    n/c. To jest to samo, nawiasem z tymi mikrofonami to poczułem na własnej skórze bo mi w pomarańczowym talerzu padł mikrofonik. a w czerwonym to już ledwo, walnąć trzeba jak słoikiem ogórków... :/ Daruj sobie z wyciszeniem bo jeszcze zepsujesz.
     
  14. pietrasz

    pietrasz Guest

    zrobie Off topic ^^ Ma ktoś rock band`a?? Da się tam grać na padzie czy dalej jako mikrofon jest wykrywany? , Dałem sobie spokój gram tylko w dzień
     
  15. KomboteR

    KomboteR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.
     
  16. elvin101

    elvin101 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    ej ludziee czy w rock banda da sie grac na padzie
     
  17. Galagher

    Galagher Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    nie, nie da się grać na padzie możesz jedynie headseta podłączyć do pada i pośpiewać :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum