1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Model konsoli oraz dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kapiszon, Sierpień 28, 2014.

  1. Kapiszon

    Kapiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zakupiłem tę konsolę: Buy Xbox 360 4GB Console 2013 at Argos.co.uk - Your Online Shop for Xbox 360 consoles.
    Niewiem jaki to model, czy slim czy elite, głównie chodzi oto, że chce zakupić dysk, dlatego piszę na tym forum. Czy powinienem kupić taki dysk: New 320GB HDD Hard Drive Disk for Microsoft Xbox 360 Slim UK Shipping | eBay
    Czy mogę kupić taki, który również będę mógł używać w komputerze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Xbox 360 Stingrey , tak bedzie pasowac
     
  4. Kapiszon

    Kapiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, będzie pasował ten co podałem, czy tak, będzie pasować ten, który kupie również do komputera?
     
  5. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Ten dysk jest jedynie pod xbox'a nie ma chyba albo i napewno nie ma mozliwosci podpiecia pod komputer
     
  6. Kapiszon

    Kapiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Aby go podlaczyc potrzebujesz przerobic xboxa , przerobka : rgh
     
  8. Kapiszon

    Kapiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli chce kupić dysk przeznaczony do xbox'a to powinien to być do slim? Bez znaczenia jaka wielkość czy 160 gb czy 320?
     
  9. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Tak, ten dysk ktory zostal podany jest odpowiedni . Wielkosc jest zalezna jedynie od ciebie
     
  10. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1228
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak wsadzisz go w obudowę USB to będziesz mógł go podłączyć pod Xbox ALE sformatuje ci go pod system plików FAT32 a sam Xbox będzie widział tylko 32GB, cała reszta dysku będzie do użytku lecz z ograniczeniem pliku do 4GB, do tego FAT to spora awaryjność.

    Osobiście uważam że przepłaciłeś 150F to jakieś 750zł za tyle miałbyś używaną konsole z dyskiem 250GB i kinectem, jednak twoja kasa to twoja sprawa.

    Postępuj jak biały człowiek kupując dysk do konsoli i dysk do PC, w ostateczności pendrive 32GB do konsoli ale znowu są gry które nie będą działać bez dysku np. Bf4
     
  11. Kapiszon

    Kapiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Głównie nie kupowałbym narazie dysku, jednak po zakupie Battlefield 4 musze, ponieważ żeby włączyć grę musi ściągnąć 2 gb, jednak piszę, że jest możliwość tylko na dysk. Jeżeli kupie pendrive 32 gb to będę mógł pliki z battlefield 4 zainstalować na pendrive, czy będzie problem z tym?
    Wiem, że przepłaciłem, miałem 2 fajne oferty na ebay'u, jednak za późno się zorientowałem. Trudno w Anglii o ludzi, którzy dbają o jakikolwiek sprzęt, dlatego wolałem nowy, z gwarancją.
     
  12. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1228
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak jak napisałem wyżej Bf4 nie odpalisz z pendrive.
     
  13. Kapiszon

    Kapiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Kapiszon

    Kapiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Tak moze byc
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum