1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modem dialogu, a x360. Czy mogę tak podłączyć ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ScoreMan, Grudzień 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ScoreMan

    ScoreMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Interesuje mnie pewna sprawa. Od 2 tygodni mam internet w dialogu 4mb. Dotychczas miałem neta bezprzewodowego i sygnal szel z anteny do rotera i do kompa. Wtedy też pod router podpinałem x360. I teraz mam problem. W modemie dialogu mam oczywiście tylko jedno wyjście pod kabel do kompa. Intersuje mnie, czy wkładając w to wyjście kabel rj45 i podpinajac go do routera a z routera pociagnac 2 kable do kompa i x360 wszystko bedzie gralo ? Router mam jakiegoś jakby no-name'a. Mianowicie zapodam fotkę opakowania :
    [​IMG][​IMG]


    Zdjęcie samego routera chyba niepotrzebne, jednak jakbyście chcieli to mówcie. No i teraz schemacik jak chce podłączyć :

    [​IMG]

    Czy mogłoby tak być ? i Czy router by pasował. Generalnie w specyfikacji jest standard : 802.11g, 802.11b, 802.3, 802.3u i port WAN i LAN. Mogę zrobić tak jak na rysunku ? Jeśli nie to jak ?
    Niby to wireless, ale sygnał rozdziela ;p.

    Z góry dzięki za pomoc,

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    router

    normalnie bedzie dzialac tak jak jest na rysunku ja tak mam podlaczone:)
     
  4. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    normalnie bedzie dzialac. a router nie jest no-name tylko minitar (znany tez jako BlackAP) do ktorego można wgrać alternatywne softy np AProuter lub APPRO :)
     
  5. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Tak, będzie działać. Między innymi do tego służy router :)
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mniejszego zdjecia sie nie dało dac???
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum