1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modem USB (Orange) - Da się podłączyć do X'a jakimś sposobem?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Troende, Lipiec 15, 2011.

  1. Troende

    Troende Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań!
    Witam, mam modem USB od Orange. Chciałbym podłączyć internet do Xboxa (Slim) i pytanie, muszę kupować router czy da się jakoś to zrobić z obecnym modemem? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam, Troende :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Nie obsłuży takiego modemu...
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    napewno nie bezpośrednio. możesz współdzielić łacze z PC albo kupić router obsługujący modem USB.
     
  5. Troende

    Troende Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań!
    Tak, wiem, że bezpośrednio nie da rady. Na czym by miało polegać te współdzielenie i jak takie coś wykonać?
     
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    podłączasz X'a kablem ethernet do PC. w PC w ustawieniach sieciowych udostępniasz łącze.
     
  7. Troende

    Troende Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań!
    Ahm, a wiesz może czy ktoś na tym forum napisał jakiś Tutorial na temat podłączania właśnie w ten sposób? ;) Bo ja nowy na tym forum ;>
     
  8. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  9. Troende

    Troende Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań!
    Ok, wielkie dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum