1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

modem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jonasz1994, Grudzień 24, 2009.

  1. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    witam mam pytanie czy moge podlonczyc modem neti do xboxa 360 odrazu
    do modemu wchodzi 1 kabel od telefonu a z modemu wychodzi kabel usb ??

    nie mam jak sprawdzic na na konsolki bo dopiero bede ją miał :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
    Niestety takie coś nie przejdzie, musisz mieć router z modemem i podłączyć x'a przez kabel ethernet ( czyli sieciowy)
     
  4. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    a mozeci mi polecic jakis tani router ktory bedzie dobry do tego i ten kabel ile kosztuje ??
     
  5. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
  6. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    a czy nie da sie jakosc podłonczyc tego bez tego routera zeby mogł go podłonczyc pod kompa neta bo i tak bedzie konsola podlonczona pod monitor od kompa

    albo jak by mial router tp to czy wystarczy tylko ten kabel czy cos jeszcze ??
     
  7. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
  8. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    router jaki bądź :D ja mam jakiś stary znaleziony w piwnicy D-Link, na pewno z 5 lat ma i hula
    kabel Ci wystarczy, ewentualnie jak nie chcesz kabli możesz kupić router z WiFi i modem do xboxa specjalny który będzie odbiera internet bezprzewodowo
     
  9. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    @ co do tego połączenia mostkowego (bo to się tak nazywa) internet musi iść z routera, niestety ;d
     
  11. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
    Czyli zostaje kupienie jakiegoś taniego routera ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum