1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 Ap ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ibra, Kwiecień 23, 2011.

  1. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wie ktoś skąd mogę sciągnąć patcha ap 25 do Modern Warfare 2 ??
    Miałem nagrane kiedyś ale teraz zrzuciłem obraz na dysk i chcę nagrać jeszcze raz ale już z patchem !! (mam lt+)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Angielską wersję CoD-a abgx360 powinien załatać automatycznie.
     
  4. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli jak ja mam polska to nie da rady nic zrobić ?? ;/
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ruskie patche, ale ich nakładanie jest problematyczne. Aktualnie nie ma patchy "ściągnaych" z płyty.
     
  6. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nic nie kumam z tej stronki ;/
    Czyli mam rozumieć że do polskiej wersji nie znajdę ap25
    I zostaje sciągnąć wersje angielska z ap25
     
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wygląda na to, że tak.
     
  8. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tam coś niby jest na tej ruskiej stronce do polskiej wersji ale nie bardzo to wszystko rozumiem ;/
    Chyba że da się pobrać jakaś wersje z ap2 po polsku ale pewnie nie ma takiej!
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz ściągnąć patch dla polskiej wersji, powinno to być TO. Dalej musisz ręcznie przy pomocy edytora heksadecymalnego wstrzyknąć łatkę do obrazu. Masz tam wszystko opisane razem z obrazkami.
     
  10. d3avvu1d3

    d3avvu1d3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli dobrze pamiętam to c4eva lub ktoś inny ostrzegał przed tymi ruskimi patchami więc radzę uważać.
     
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @d3avvu1d3:
    iX LT+ pilnuje by nie zostać oflagowanym lokalnie. Natomiast używanie tych łatek na XBL jest wysoce nie wskazane. Jest to również wspomniane na tej stronie.
     
  12. zibby13

    zibby13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I tak jak przyjdzie fala to MS bedzie wiedział o wszystkich przerobionych konsolach to nie wiem po co sie o to tak martwic
     
Wczytywanie...

Poleć forum