1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 ap2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xfanx, Listopad 18, 2011.

  1. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, ma ktoś może patcha AP2.5 do Modern Warfare 2 [ENG] ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak się nie podłączałeś do live w ciągu ostatnich 48h to abgx ma. Tylko aby odpalić gre musisz zainstalować dasha z przedziału 13140-13604.
     
  4. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie oto chodzi, że abgx nie ma.
    Mój dash to: 13599 i LT 2.0
     
  5. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co pokazuje abgx? Pokaż log.
     
  6. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    użyj wave patchera i nie graj na tej kopi na live
     
  8. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i jaki wave mam wgrac?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    żaden. użyj abgx. Jeśli nie będzie działać, to znaczy że masz zaktualizowane tablice.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wave nie ruszasz tylko patch to ap25 i tylko zadziała to jak masz lt 1.91 lub 2.0 i dash 599 lub 604 i nie łączyłeś się z live. z lt 1.9 chyba max dash 146. jak masz dash 604 i tak se w programie wybierz dash 599 bo powino działać
     
  11. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Używałem abgx'a. Więc gra jest do wyrzucenia, tak?
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie masz jakaś dziwna kopie , bo w abgx wgrywa najnowszego patcha podaj dash i lt
     
  13. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To co masz jest polską wersja więc abgx tego nie wykryje. Szukaj releasu SRT mw2, wydali ostatnio poprawną z ap25.
     
  14. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki wszystkim. Już sobie poradziłem. Nie wiedziałem, że moge dograć tego patcha Wave Patcherem ;]
    Jeszcze raz dzięki ;]
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jest dużo jakiś nie oficjalnych wersji. i trzeba sobie też lt i dash dopasować patche do ap25 bo abgx 360 wgrywa najnowsze, czyli mininum dash 599/604 i lt 1.91/2.0 . a do lt 1.9 tylko dash 146. i najłatwiej to zrobić wavepatcherem dograć patche na dany dash ale gra nie nadaje się na live
     
Wczytywanie...

Poleć forum