1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 Czarny Ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pokora96, Czerwiec 24, 2011.

  1. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema, ostatnio ściągnąłem MW 2. Puściłem przez abgx i... gra nie działa. Jest Black Screen. Gdy ściągałem grę to było napisane przy nazwie [LT+], ja posiadam przeróbkę LT+. Proszę o pomoc co zrobić bo straciłem już 4 płyty... Próbowałem już nawet obraz iso ręcznie patchować tak jak było na pewnym filmiku na YT, ale nadal nie działa...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Musisz wgrac LT+1.9, bo spatchowal Ci na nowa przerobke.
     
  4. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak wezmę tę wersję od razu zgram na płytę bez patchowania i bez puszczania w abgx to będzie działać?
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie
    Albo nowy flash 1.9 albo poszukaj patcha do lt+. W bazie abgx są tylko patche pod nowego flasha
     
  6. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale przy ściąganiu pisało w nazwie pliku [LT+] To może znaczyć że już jest spatchowane i nie potrzebnie chciałem jeszcze patchować?
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    tak, niepotrzebnie. Bo nadpisało ci patcha tym pod flasha 1.9
     
  8. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to czyli mam rozumieć że mam nagrywać bez żadnego patchowania ?
    Bo ciągle mam zachowany oryginalny plik iso i .dvd gry.
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A na bank masz LT+ ,może LT . ?
    Bo jak LT i zaktualizowałeś dash konsoli w tym roku to i tak nie pójdzie.
     
  10. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LT+ mam.
    Ale z tego co mówi Chris von D wynika, że mam nagrać tę grę bez żadnego patchowania.
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Skoro jak piszesz ściągałeś wersję już patchowaną, to taką ją od razu nagraj. Nic nie rób
    Czarny ekran jest właśnie objawem nadpisania patcha
     
Wczytywanie...

Poleć forum