1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern warfare 2 i black ops - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wiedzminzrivii, Czerwiec 4, 2011.

  1. wiedzminzrivii

    wiedzminzrivii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grami call of duty modern warfare 2 i black ops . Otóż gry instalują się poprawnie na dysku i gdy którąś z nich włączam to pojawia mi sie tylko czarny obraz . Napęd czyta płytę ale w pewnym momencie przestaje,i gdy nacisnę przycisk XBOX a potem powróć do interfejsu konsoli do xbox się zacina i muszę 3 razy nacisnąć włącznik aby się wyłączył ( Za pierwszym i drugim razemi konsola nie reaguje a napędu w ogóle się nie da otworzyć). Pierwszy raz się z czymś takim spotykam - wszystkie inne gry chodzą poprawnie ( najnowszy crysis też). Znalazłem ten sam problem na forum ale niestety jestem świeżakiem i nie rozumiem słownictwa tam używanego . Proszę was o pomoc gdyż bardzo chcę w te gry zagrać. Dodam że kumpel który ma tą samą przeróbkę co ja ( nie wiem dokładnie jaką) i od niego te gry mam nie ma z tymi grami żadnego problemu...Czy da się to jakoś naprawić ? Proszę o pomoc ,dziękujki lecą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bvixit

    bvixit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znając życie to wgrałeś nowszego dasha, razem z Crisis 2. Musisz potem coś zrobić z obrazem płyty :) Sam mam ten sam problem.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zgraj na dysk kompa imgburnem i przepuśc przez abgx żeby dograł patche i spowrotem na płyte

    i na przyszłość poszukaj bo pełno jest takich tematów
     
  5. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Opek. On ma nowy dash. Przecież jeszcze nie wprowadzili tych nowych Challange.

    Poczekaj na iX 1.9. Pozdro.
     
  6. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam tez mam taki problem i tez jestem calkiem swiezy ( nie mam pojecia co to iX 1.9) . Mogl by mi ktos dosc "łopatologicznie" wyjasnic jak go naprawic ? Mam gre pozyczona,zgrywam z plyty na kompa, przepuszczam przez abgx i zgrywam na nową plyte czy tą starą jakos moge naprawic ? prosze o pomoc bo bardzo chce sobie zagrac...
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak ma nowy dash jak ma czarny ekran...zastanów się co piszesz
     
  8. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    opeael2 pomozesz ? napiszesz jak to zrobic ?
     
  9. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ponawiam prosbe- powie mi ktos czy dobrze rozumuje
    mam przepuscic obraz jeszcze raz prez abgx i bedzie dzialac ? a co jak mam juz na plycie nagrany i przepuszczony a na dysku nie ?
     
  10. tpas

    tpas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Przyniosłem do domu SBK2011 no i pytało czy zaktualizować więc zaktualizowałem, później chciałem zagrać w COD Black OPS i czyta płytę ale jest tylko czarny ekran i objawy jak u kolegi. Sprawdziłem nie działa też Assassin's Cred;s Blodhood, NFS Hot Pursuit reszty nie sprawdzałem bo mnie nerwy wzięły. MAM PYTANIE CZY JEST MOŻLIWOŚĆ POWROTU DO POPRZEDNIEJ WERSJI tak mabym mógł pograć w call of duty??? proszę o zwięzłą odpowiedź. A jeśli jest możliwość to proszę powiedzcie jak.
     
  11. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chłopaki-ja wam nie pomoge, ale odsyłam Was do forum. Wszystko to już było tylko musicie to znaleźć. Życze powodzenia- to forum to skarbnica wiedzy, więc i wam pomoże.
     
  12. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra dzięki,postaram się sam poszukać ale mam jeszcze jedno pytanie . Czytając wasze i innych (w innych tematach) posty zrozumiałem tak : grając w najnowsze gry (np crysis 2) dash tez mi sie zaktualizowal ( nie podlaczalem sie do live) i dlatego starsze gry,które nie obsługują tego dasha nie chcą działać i wgranie starszego dasha pomoze . Czy tak ?
     
  13. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    I Ty kolego przerabiasz i naprawiasz konsole ? hahaha smiech na sali


    @topic
    Sciagnij jeszcze raz obraz, dograj patche i nagraj ponownie, dasha starego juz nie wgrasz - nie ma mozliwosci downgrade a czarny ekran masz poniewaz te gry sa zabezpieczone AP 2.5
     
  14. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wielkie dzięki. A jak to mozliwe ze gosciowi ktory ma tą samą przerobke co ja ( i od niego mam te gry) chodzi bez zarzutu a on wlasnie sprawdzal abgxem
     
  15. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    widocznie ma starszego dasha ew. nagral ponownie gry a te stare zamiast wyrzucic do kosza dal tobie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum