1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 i iXtreme 1.6.1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Daze, Listopad 8, 2009.

  1. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich na wstępie!
    Przerobiłem już wiele tematów, zmarnowałem wiele płyt i nadal nie mogę odpalić najnowszego CoD.
    Ściągnąłem tę wersje gry: Call Of Duty Modern Warfare 2 Xbox360 RF-TL Warfare. Sprawdzone abgx'em- wszystko ok.
    Próbowałem patchować na wave3, nie działa, zostawiałem tak jak jest, nie działa. Więc co zrobić żeby wreszcie pograć sobie?
    Jak wkładam płyty do napędu po prostu nic się nie dzieje. Ze starszymi tytułami nie ma problemów, od razu się zaczytują.

    Mój xbox: ixtreme 1.6.1, napęd z tego co wyczytałem jak rozpoznać, na jakieś aukcji allegro to albo philips albo benq lub liteon.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AMDTM

    AMDTM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LEszno
    Użyj activation.iso
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    sam przerabiałeś ?
    prawdopodobnie nie masz ixtreme 1.61 tylko 1.6 i
    wtedy użyj jak kolega ci napisał activation.iso
    sam przerabiałeś ?
     
  5. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taką kupiłem, już z banem. A z activate.iso już kombinowałem. Nie działa :( . Wogóle nie czyta tej płyty, podobnie jak MW2.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A inne gry Ci działają? Nagraj grę z wave3 (Np Batman) i z wave2 (np Fifa09) i zobacz czy działa ;)
     
  7. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fifa 09 na pewno działa, bo dostałem ją z konsolką, a wave3 chyba także śmiga, bo wszystko co dotąd ściągałem działa, np: modern warfare 1, vegas 2, gta 4, pgr4, double agent, cod world at war, no jeszcze sporo innych.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko co wymieniłeś do gry z wave2 :D
     
  9. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh, to jakie z takich bardziej znanych są wave3?
    Chyba shift, ale ten który dzisiaj ściągnąłem, okazało się że są błędy crc, więc nie wypalam.

    Ok, może jednak jest jakaś inna wersja ixtreme, może się sprzedający pomylił, kupowałem niecały rok temu na allegro, a że wszystko mi dotąd chodziło to się nie przejmowałem wersją. Jest jakaś możliwość by samemu to sprawdzić?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Rok temu nie było ani iX 1.51 ani 1.6 ;) nagraj np Batmana nowego...
     
  11. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie za bardzo chce mi się ściągać coś w co nie będę grał, poza tym 1mbitowa neostrada nie pozwala rozwinąć skrzydeł koncie premium na rs :( .
    A jaki ixtreme był koło lutego/marca tego roku? Pamiętam że wtedy już były przeróbki na allegro 1.6.1.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na pewno nie iX 1.6.1... w marcu co najwyżej mogło być iX 1.51... iX 1.6 wyszedł w czerwcu, a iX 1.61 dla Samsunga i Benq jakiś tydzień temu....

    Fifa 10, Forza 3, Borderlands, HAWX, NBA 2K9, NBA 2k10... jest masa gier z wave3...

    Co do ściągania to 15h i gra jest ;)


    @DOWN:


    Przepraszam :) Oczywiście chodziło o iX 1.61 ;)
     
  13. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up

    Poprawie kolege bo zrobil maly blad, a moze przez to calkiem zamieszac w glowie :) iX 1.61 (nie 1.51) wyszedl jakis tydzien temu wiec nie mozesz go miec. Najprawdopodobniej masz 1.5 (dopiero 1.51 czyta wave 3) wiec przerob obraz na wave 2 powinno pomoc.
     
  14. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, wystarczy że przerobie grę na wave2 programem 360WavesPatcher?
     
  15. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak wystarczy przerobic obraz na wave 2 jesli masz iX 1.5, a jesli 1.51 na wave 3. Moja propozycja przerob na wave 2, bo z opisu twojego problemu wnioskuje ze masz iX 1.5. Moze zmarnujesz plytke jesli sie myle, ale przynajmniej bedziesz wiedzial jaki masz iX.
     
  16. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na wave 3 już przerabiałem, nie prażyło. Spróbuję wave2 teraz. Jak to się nie uda to może jutro jak skoczę na uczelnie to zaciągnę wersję rrod.
     
  17. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypaliłem w wave2 i działa.
    Ale pojawił się problem. Gra chce updatu konsoli. No i ok, kiedyś to już robiłem i zero problemu, przed chwilą próbowałem aktualizować i wyświetla się: can't update your console. please contact xbox customer support....
    I nie da się z tego wyjść!
     
  18. kossity1

    kossity1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi tez nie dziala ta wersja na 100 % mam 1.6.1 wlasnie mysle czy nie wypalic wersji RROD napiszcie wreszcie ktora dziala bo prubuje sie dowiedziec juz na 5 tematach !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum