1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 - jak przerobić na SS v2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pk16, Wrzesień 21, 2010.

  1. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam. Mam następujący problem. Pobrałem MW2 release: "Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PAL.PL-XBOX360-PTRG" znaleziony na tym forum.

    Sprawdzam obraz czy jest bezpieczny dla XboxLive wg poradnika :
    http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/%5Btutorial%5D-sprawdzanie-kopii-gier-dla-ixtreme-lt-42393.html

    Oto log z abgx360:
    [​IMG]

    Jak widać gra ma Wave4 i SS1. Wg tamtego poradnika trzeba ją poprawić.

    W abgx widać ze MEDIA ID tego obrazu to: 38BB183D.

    Jak wchodze na stronę abgx360 - Verified żeby pobrać odpowiednie pliki DMI i SS to się okazuje, że nie ma plików dla mojego MEDIA ID tylko dla jakichś innych wersji.

    Proszę o radę co mam zrobić, żeby przerobić obraz na SS v2.

    Jeżeli to w jakimś stopniu istotne to posiadam iXtreme LT 1.1 .

    Pozdrawiam,
    Paweł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Najłatwiej to pobrać wersje która istnieje w bazie danych ABGX360.
     
  4. szem44

    szem44 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W-wa
    Ja na ixtreme lt 1.1 gram online w MW2 z SSv1 :)
     
  5. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Floyd a jaki release jest w tej bazie? Jak to sprawdzić jaki to release znająć tylko media id ? Jest jakiś z bazy, żeby był po polsku?

    Teraz jak na złość strona abgx360 nie działa :-/
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ogólnie zasada jest taka że wersje PL nie znajdują się w bazie abgx360.

    Trzeba albo zaufać że gra będzie działała dobrze, albo szukać u wujka google wersji na RS czy tam innych pierdołach z wyciętym logiem z abgx-a który ss v2 posiada.

    Ode mnie są na pewno dużo cwańsi użytkownicy i należało by na ich wypowiedź zaczekać.

    Możesz jeszcze tutaj zadać pytanie: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/call-duty-modern-warfare-2-pal-pl-xbox360-ptrg-42339.html
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ja gralem na Wave 3na2 itp roznie przerobione, ogolnie olewalem to i nic sie nie dzialo. Ban jest za flash napedu.
     
  8. Cris0808

    Cris0808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    adidas2009 ale jak masz zmienione wave w grze to ban murowany :p Nie wprowadzaj w błąd ze za sam flash bo jak zła kopia tez mozna bana dostac :)
     
  9. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    A takie jeszcze pytanko...jak gra ma wave2 i ss v1 to można jej wgrać ss v2 ? Bo np na stronie abgx sa pliki odpowiednie.
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Z tego wątku co Ci napisałem ktoś wspominał o takiej możliwości. Najlepiej będzie jak właśnie sam tak zrobisz i napiszesz swoje efekty =).
     
  11. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Nie wiem czy warto ryzykować bana:) Ale jak się zdecyduję i sprawdzę to na pewno napiszę na forum co i jak :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum