1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern warfare 2 LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zibby1515, Marzec 17, 2010.

  1. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wie ktos czy ta wrsja wymaga jakis przerubek na ten soft jesli chce na multi pograć? Call.Of.Duty:Modern.Warfare.2.PAL.PL.XBOX360-UNKNOWN A jak tak to moze ktos zapodać linki do takiej zebym nie musiał?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  4. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tutorialem juz sie zapoznalem. ale chodzi mi o to zeby nie sciagac na marne prawie 8 gb. a tutorialem moge sprawdzic dopiero po sciagnieciu
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    No to chyba nie ma takiej wersji. Każdą musisz sprawdzać.
     
  6. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasciwie to mam juz modern warfare 2 ale i probowalem robic jak w tym poradniku ale ale nie moglem znalezdz takich MEDIA ID jak te z mojej wersji
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bo do wersji PL nie będzie zapewne...
     
  8. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    właśnie w tym problem ze mam wersje angielską i i tak nie ma
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    pokaż log z abgx
     
  10. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To zaraz bo musze najpierw obraz zrobic bo tamten usunełem. A moze to ma cos zwiazanego z tym ze sam ten obraz robie? Robie go w alkochol 120%
     
  11. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale pokaż tak jak w tutorialu...
     
  13. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak to zrobić? Ustawienia mam takie same a faktycznie cos inaczej pokazuje
     
  14. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak w tutorialu odnośnie sprawdzania od iX LT!
     
  16. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  18. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to znalazlem to samo ale tam nie ma,moj SS MEDIA ID to 2C6C0267 a tam takiego nie ma
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To już link pasujący do tego Media ID... Teraz szukasz odpowiedniego SS i DMI

    Zacznij dokładnie czytać... Jest jak wół tylko jedno i akurat te Media ID
     
  20. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli teram mam po prostu z tego linku sciagnac te pliki pierwsze z góry czy jeszcze cos musze tam szukać? Bo w tutorialu o tym nie ma,jest tylko zeby sie starac te na gorze

    dzieki Pablo,jesteś wielki. Jakoś poszło:D
     
  21. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Najlepiej pasujące. Jest tam SS i DMI pasujące to Twojej wersji
     
Wczytywanie...

Poleć forum