1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 Pomocy !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sovik, Czerwiec 23, 2011.

  1. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Witam aktualizacja 2.0.12625.0 zablokowała mi możliwośc grania w Call Of Duty MW2, Black Ops i jakies tam gry jeszcze, skopiowałem grę z nagranej płytki na pc przepusciłem obraz przez abgx-a autofix gdzies tu na forum wyczytałem że ma byc ustawiony na level 3 wypaliłem grę na nowo i dalej czarny obraz jest przy uruchamianiu to jest ten efekt zablokowania gry, pomoże mi ktoś dojść do tego abym mógł tą grę w końcu odpalić , z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Mam LT+ Chyba ten 1.1 robiłem przeróbkę od razu jak wyszedł Hot Pursuit
     
  6. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz wgrac lt+ 1.9
    obecne patche dla tej gry w abgxsie sa niestaty tylko pod ta przerobke
    chyba ze gdzies trafisz patche to lt 1.1 i wgrasz recznie
     
  8. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    A możesz mi jeszcze powiedziec jak mam tych patchy szukać jakie to są pliki wogóle i w abgx-ie jak je wgrać bo wiem jak tam się to robi ale z tymi patchami nie miałem do czynienia nigdy.
     
  9. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  10. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    UP !

    Może mi ktoś odpowiedziec na te pytanie bo za niedługo będzie wyglądało chodzbym wpisami UP ! nabijał sobie postów
     
  11. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    To przestań pisać co chwila UP i poczekaj aż ktoś raczy odpowiedzieć -.-
     
  12. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    A myślisz ze nie czekam aż mi ktoś odpowie, widziałes ze jeden kolega mi odpowiedział i teraz mi 2 dni mija już i dalej bez niczego zostaje i podbijam temat do góry żeby był widoczny, nie wiem jak to się ma do użytkowników ale jak cały czas nowe tematy powstają to mój spada na dół i moim zdaniem maleje prawdopodobieństwo ze mi ktos odpowie, chyba że jest inaczej, a ty kolego bartez1994 zamiast pisac takie coś może raczył bys coś zrobić w kierunku mojego zapytania bo taki wpis jak ty to też mogę zrobić, bezmyślnie i nie pomagając komuś
     
  13. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  14. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Kolego , zamiast tak UP'ać , to już dawno byś doczytał , jak wgrać sobie LT 1.9 i byłoby po problemie :] a co do twojego pytania , to nie mam pojęcia skąd te patche wziąć , ale jak byś poszukał chociaż 5min to bank znajdziesz :)
     
  15. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Czytałem jak można sobie samemu wgrać LT+ 1.9 a jak nie samemu to wiem gdzie przerabiałem i gdzie mogę przerobić tylko byłem ciekaw czy można coś z tym zrobić na chwilę obecną bez Lt+ 1.9, jak też czytałem gdzies tu za nie długo wyjdzie LT+ 2.0 więc do tego czasu może się obejdzie bez przerabiania wytrzymam jeszcze bez Call Of Duty, albo się zdecyduję na kupno zestawu który umożliwi mi przeróbkę samodzielnie w domu , ale widzisz jakbym nie Podbijał tematu to kto by mi odpowiedział, poprzedni kolega nie umiejąc pomóc w tym temacie napisał żebym nie Up'ał ale dzięki za twoją odpowiedź
     
Wczytywanie...

Poleć forum